Thursday, January 31, 2019

Põhi peal!

Jaanuar hakkab läbi saama ning aeg järjekordseks "Põhi peal!" postituseks. Oma lõpliku hinnangu saan täna anda selliste toodete kohta:


Artdeco Skin Yoga näosprei - Spreid võib kasutada nii puhtal kui meigitud nahal, et nägu värskendada, või hoopis jumestuse kinnitamiseks. Toode väljub pihustist ühtlase õrna uduna, nii et ei jäta nägu märjaks ega tekita nahale piisku. Skin Yoga sulatab erinevad meigikihid kenasti üheks ja aitab jumestusel paremini püsida. Hetkel saadaval soodushinnaga 6.93 EUR.

Jowae mitsellaarvesi - Õrna meeldiva lõhnaga mitsellaarvesi sai jagu ka veekindlast ripsmetušist. 400-milliliitrisest pudelist jätkus väga pikaks ajaks, nii et tõesti hea hinna-kvaliteedi suhe. Hind: 14.19 EUR.

Madara nõgese kehakreem - Kiirestiimenduv kerge kreem on peaaegu lõhnatu sobides seega ka lõhnatundlikule kasutajale. Toode on pärjatud maineka Ecocert sertifikaadiga ja ei sisalda nahale kahjulikke aineid. Hind: 17.49 EUR.

Artdeco ripsmeliim - Väga hea liim, mis hoidis kunstripsmed kenasti omal kohal. Tuub on üsna suur, nii et ei jõudnudki seda lõpuni kasutada, sest kunstripsmeid kleebin endale harva. Viimased korrad, kui liimi kasutasin, nakkus ta nii tugevalt, et ripsmeid oli päris valus eemaldada - ju oli koostis ajaga paksemaks läinud ja on aeg ta välja vahetada. Hind:6.90 EUR.

Essence Rock'n Doll ripsmetušš - Tušš lisas nii pikkust kui tihedust ja jättis omamoodi sasise tulemuse, mis nägi täitsa lahe välja. Püsis hästi ja päeva jooksul ei esinenud temaga mingit pudisemist ega määrimist. Hinda praegu netist ei leidnud, aga Essence tušid maksavad kuskil 4 euro ringis.

Tilk! Spoon Me öökreem - Minu talvine kaitseingel, mis kõik mu kuiva naha kapriisid täita suudab. Kreem on toitev ja rasvane, kuid imendub nii kiiresti, et sobib väga hästi ka hommikul meigi aluskreemina kasutamiseks. Üks kõige lemmikumaid kreeme üldse, mida olen tühjaks kasutanud mitu purgitäit ja uus juba riiuliserval ootamas ka. Väga soojalt soovitan! Hind: 27.10 EUR.

Hemp Seed spreipalsam - Kerge juustesse jäetav palsam, mis sisaldab kanepiseemne- ja kookosõli ning muudab juuksed kergelt kammitavaks ja staatilise elektri vabaks. Terve Hemp Seed sari on väga hea ning ka selle palsami kohta jätkub vaid kiidusõnu. Hind: 17.90 EUR.

Artdeco meigieemalduspadjad õliga - Õliga immutatud meigieemalduspadjad suutsid lahti sulatada ka tugeva jumestuse olles silmade vastu samal ajal väga õrnad. Ei pannud silmi kipitama ja õline koostis jättis silmaümbruse mõnusalt niisutatuks. Hetkel saadaval soodushinnaga 5.90 EUR.

Oriflame Eleo palsam - Oriflame valikust olen päris mitmeid palsameid proovinud ja Eleo oma on saanud mu absoluutseks lemmikuks. Juuksed on selle kasutamise järgselt väga pehmed ja lihtsalt kammitavad. Hetkel saadaval soodushinnaga 4.99 EUR.

Gerard's Final Touch puuder - Toon nr 2 on heledale nahale ideaalne modelleerimistoon, mis jätab ilusad ja loomulikud varjutused. Ta hajub väga hästi ning meikimine käib selle abil ülikiiresti. Üks lemmikumaid modelleerimispuudreid, mida kunagi kasutanud olen. Hind: 20 EUR.

Selliste toodetega tuli siis jaanuaris hüvasti jätta. Kas oled midagi neist kasutanud? Millised on sinu muljed?

No comments:

Post a Comment