Wednesday, May 31, 2017

Põhi peal

Aeg üle vaadata maikuu jooksul otsa lõppenud tooted. Mis meeldis ja mis enam minu riiulitele teed ei leia.


Tony&Guy Intense Softness palsam - mulle nii meeldib, kui šampoon-palsam tõesti teevadki seda, mida pakendi info lubab. Intense Softness muutis juuksed märgatavalt pehmemaks ja peale selle kasutamist käis kamm kohe eriti hõlpsalt läbi juuste. Minuni jõudsi palsam ilublogijate kokkutuleku kinkekotist ja üheski poes ei olegi seda müügil näinud, nii et kust seda saab ja mis on täpne hind, ma öelda ei oska :( . Tony&Guy tooteid olen vahest märganud Selveri lettidel hinnaga umbes 10 EUR, aga Intense Softness pole seal silma jäänud. Ilmselt jääb tema hinnaklass siiski samasse suurusjärku, nii et kui seda palsamit kuskil müügil näete, siis soovitan proovida.

Blistex Intensive Moisturizer huulepalsam - kirsilõhnaline palsam ei ole tavalises huulepulgakujulises vormis, vaid pakitud pigistatavasse tuubi ja toode ise näeb välja nagu kreem. Niisutab hästi, kuid mulle ei meeldi kreemine tunne ja maitse, mis huultele jääb. Ongi selline tunne nagu oleksid huultele kehakreemi määrinud. Imendub ka kehvemini kui tavalised huulepalsamid ja selleks, et valge kreemikiht huultelt kaoks, ei piisa huulte teineteise vastu hõõrumisest, vaid tuleb kreem näpuga huultesse masseerida. Tegi oma töö ära, kuid uuesti ei ostaks. Hind Apothekas 3.76 EUR.

Syoss Volume Lift kuivšampoon - kõige halvem kuivšampoon, mida kasutanud olen ja uskuge mind - proovinud olen neid ikka väga palju. Läbi häda teeb juuksed puhtaks küll, kuid kasutusmugavus on null. Ka peale hoolikat loksutamist laseb spray esimesed 30 sekundit välja täiesti ilma toimeta sussu ja alles siis hakkab tulema puhastava puudriga osa. Lõhn on keemiline ja ebameeldiv. Õnneks on ilmad juba soojad, nii et läksin kuivšampooni kasutamise ajaks õue, et kogu elamine seda vastikut haisu täis ei oleks. Toode laseb end küll ilusti juustest välja kammida ja ei jäta hallikat kihti, kuid näpuga katsudes on juuksed siiski jahused ja tunne ei ole mõnus. Kindlasti ei soovita! Hind Selveris 5.19 EUR.

Nurme looduslik rosmariinišampoon - kodumaine sõbralike koostisosadega toode. Peseb pea hästi puhtaks (meenutab isegi sügavpuhastavat šampooni) ja lõhnab meeldivalt ravimtaimede järgi. Minu kahususele kalduvatele juustele jääb tema niisutusest pisut väheks, nii et sellega koos kasutasin alati mõnda sügavniisutavat palsamit, et kamm juustesse kinni ei jääks. Hind 8.90 EUR.

Couleur Caramel meigieemaldusõli - kõige tõhusam silmameigieemaldaja, mida proovinud olen! Sai vaevata jagu veekindlast ripsmetušist ja lainerist ning võttis ilma hõõrumata lahti isegi kunstripsmete liimi! Sisaldab vaid looduslikke õlisid. Väga meeldis! Müügil näiteks Mimesis looduskosmeetika poes, hind umbes 17 EUR.

Turbliss bioaktiivne rabatoonik - lihtsuses peitub geniaalsus! Rabavesi sisaldab rikkalikult nahka poputavaid humiinaineid. Kui puudub võimalus hommikuseks kosutavaks supluseks rabajärves, toob Turbliss selle aseaine sulle oma sprayga koju kätte. Täielikult allergiavaba toode, mis sisaldabki vaid filtreeritud rabavett. Sobib kasutamiseks kreemi all, et aidata nahka kreemitamiseks ette valmistada või kreemi peal, et kiirendada tema imendumist. Võib pihustada meigi peale, et jumestust kinnitada ja kaotada puudriline välimus. Väga mõnus toode, mis sai eelmisel aastal ka Iluteemantiga pärjatud. Hind 13.50 EUR.

Turbliss sära andev näovesi - kasutasin Turblissi spraysid vaheldumisi. Sära andvat rabavett kasutatakse samadel eesmärkidel kui eelpoolkirjeldatud rabatoonikutki. Toode on luksuslikum seetõttu, et sisaldab ehtsat kulda. Kullaioonid kiirendavad naharakkude ainevahetust ja vähendavad naha vastuvõtlikkust põletikele ja allergiatele. Jätab nahale kerge sädeluse. Väga ilus kasutada ka juustel. Hind 39 EUR.

Kas oled mõnda neist toodetest kasutanud? Kuidas meeldisid?

No comments:

Post a Comment