Thursday, December 29, 2016

Tilk!

Eestis toodetakse ikka imehead kosmeetikat. Veendun selles ikka ja jälle. Minu uued lemmikud näohooldustooted on pärit Saaremaalt ja kannavad nime Tilk.


Tilk. bio Skincare valikus on näokreemid, koorija, kätekreem ja huulepalsam. Kõik toodetud siinsamas Eestis puhastest ja looduslikest komponentidest. Mulle meeldib, kui toote koostist lugedes on karbil kirjas selged ja arusaadavad koostisosad, mitte salapärased meetripikkused keemiliste ühendite nimetused. Hea tunne on selliseid asju nahale määrida :)

Tilk tooted tulevad väga lahedates kahekihilistes pakendites:


Mina sain proovimiseks sügavniisutava näokreemi, -koorija ja huulepalsami.

Spoon me näokreem sobib igale nahatüübile toitvaks öökreemiks, aga kuiva naha korral võib seda kasutada ka päevakreemina.



Olen talvel hädas kuiva ja ketendama kippuva nahaga ja Spoon me kreem sai minu jaoks tõeliseks päästeingliks. Kasutan seda kaks korda päevas hommikul ja õhtul. Toote põhilised komponendid on kanepi-, avokaado- ja nisuiduõli. Kreem on päris rasvane ja vajab veidi aega, et imenduda, nii et kohe pärast kreemitamist ei maksa jumestama hakata. Aga kui on aega paarkümmend minutit meikimisega oodata, siis sobib vabalt ka meigi aluskreemiks ja jumestus ei hakka päeva jooksul ujuma. Kreem on huvitava vahulise tekstuuriga ja tal on mõnus ravimtaimede lõhn. Nahk on peale selle kreemi kasutamist nii pingul ja sügavalt niisutatud, et lausa ime. Väga-väga meeldib!!! Hind 24.90 EUR.


Scrub me näokoorija on üheaegselt nii tõhus koorija kui intensiivne niisutaja.


Koorivate osakestena sisaldab ta aprikoosituuma puru, mis ei kao nahalt ära ja lubab koorida täpselt nii kaua kui viitsimist on. Mulle meeldib osakeste tugevalt kooriv efekt - nahk hakkab mõnusalt kirvendama. Kastoor- ja kookosõli pakuvad tõhusat niisutust ja peale kreemi maha pesemist ei ole näol ebameeldivat kiskuvat tunnet. Hetkel Tilk e-poes saadaval soodushinnaga 14 EUR.

Kiss me huulepalsam niisutab, kaitseb ja annab kerge läike:



Looduslikest koostisosadest palsamid ei tekita huultel sõltuvust. Mul on kunagi tavapoest ostetud huulepalsamite sõltuvus olnud - lõpuks oli iga tunni tagant vaja huuli niisutada ja kui huulepulk koju jäi, siis oli päris jama - huuled kuivasid ja kihelesid, sest odav supermarketi palsam vaid tekitas niisutatud tunde - tegelikult temas sisalduvad naftaühendid hoopis kuivatasid huuli. Kiss me huulepulk paistab päris intensiivse punase tooniga, aga huultele värvi ei anna - jätab vaid kerge läike.
Hind 5. 95 EUR.


Mina sattusin Tilk toodetest hetkega vaimustusse. Usun, et tänu neile tõhusalt niisutavatele looduslikele toodetele suudan talve seekord ilma suurema ketendusmureta üle elada. Rõõm näha, et meie kodumaal niivõrd häid asju tehakse!

No comments:

Post a Comment