Monday, October 17, 2016

Nyx, welcome to Estonia!

22. oktoobril avab Viru keskuses oma Eesti esimese müügipunkti ülipipulaarne Nyx meigibränd. Nyx on tuntud oma erakordselt laia värvivaliku poolest - nii kirevat silmalainerite ja huuleläigete sortimenti ei ole ette näidata vist ühelgi teisel firmal.

Sain kutse poe avamisele ja Nyx oli kutsega lahkelt kaasa pannud ka 3 toodet:


Kõige pilkupüüdvam neist oli erklilla Intense Butter Gloss (Toon Berry Strudel):


Huuleläige jääb huultele täpselt sama kirkalt kui ta tuubis paistab ja püsivus on tal erakordselt hea. Läige ei kleepu ja seda on mugav kanda. Aplikaator on üsna suur ja täpse pealekandmise huvides on parem huulepintsliga natuke kaasa aidata, et värv igale poole veatult ning ühtlaselt peale saaks. Intense Butter Gloss läigete valik on väga lai ja nende seast leiab sobiva iga hullu huulemeigiidee realiseerimiseks.

Lauvärvidest sain proovimiseks Infinite Shadow Stick pliiatsikujulise värvi toonis Silk:


Kreemjat värvi on väga mugav otse pliiatsist laugudele kanda. Pintsli puudumisel saab hajutustöö ka näpuga tehtud. Nimi Infinite vihjaks, et toode on kauapüsiv, aga selles osas on mul paar kriitikanoolt. Kui lauvärvi kasutada ainsa tootena, hakkab see juba paari tunniga lauvagudesse kogunema. Kui kinnitasin selle sarnases toonis lauvärviga, oli püsivus parem, kuid õhtu lõpuks oli meik siiski pisut silmakurdudesse liikunud. Ühesõnaga lihtne ja mugav kasutada, aga ei pruugi hommikust õhtuni veatuna vastu pidada.

Kolmandaks uueks tooteks oli silma- ja kulmupliiats toonis Charcoal:


Siiani pole multiotstarbelised pliiatsid mind oma headuses veenda suutnud - ikka on nii, et silmade meikimiseks sobiv pliiats on kulmude värvimiseks liiga pehme ja hea kulmupliiats kraabib ebameeldivalt silmaümbruse õrna nahka. Nyxi pliiats oli selles osas hea üllatus ja sobis tõesti nii silmade kui kulmude värvimiseks. Kasutasin seda kulmudel ja alumisel ripsmepiiril:


Kulmudel püsis värv veatuna hommikust õhtuni, aga silmadel oli õhtu lõpuks näha kerget laiali hajumist.

Kuna Nyxi pood ei ole veel avatud, ei oska ma täpselt öelda, kui palju tooted Eestis maksma hakkavad. Välismaa veebilehtedel luurates olid kõik ülalpool mainitud meigivahendid hinnaga umbes 7 Eurot, nii et ju hakkavad nad meilgi sarnases hinnaklassis olema.

Igal juhul ootan Nyxi poe avamist põnevusega - sõbraliku hinnaga head tooted teevad ju alati meele rõõmsaks :) Kui huuled erklillaks värvisin, tundsin end hooblit 15 aastat nooremana - proovige ise järele!

No comments:

Post a Comment