Tuesday, October 22, 2019

Artistry uued näomaskid

Septembris toimus pressipäev, kus Artistry meeskond tutvustas iluhuvilistele oma uut näomaskide kollektsiooni. Artistry Signature Select sarjas oli siiani vaid üks toode - personaliseeritud näoseerum, mida olen ühe pudelikese juba  ära kasutada jõudnud ja sellest väga suures vaimustuses. Nüüd tuli Artistry välja näomaskide kollektsiooniga, kuhu kuulub viis toodet, mille hulgast leiab sobiva iga nahatüübiga kasutaja. Kõik nad on imehea lõhnaga ja kiirelt toimivad - maske on vaja nahal hoida vaid 7 minutit.

Maske võib kasutada ükshaaval, või neid kombineerida vastavalt oma naha vajadustele. Multimasking on juba mõnda aega ilumaailmas trendiks olnud, sest näo erinevad piirkonnad vajavad sageli erinevat hoolt. Artistry Signature Select maskide valikust leiab kirgastava, puhastava, pinguldava, niisutava ja kooriva toimega maskid:






Saime pressiürituselt endale 3 nende seast kodus katsetamiseks välja valida ja minuga tulid kaasa pinguldav, niisutav ja kooriv mask.


Kõik maskid lõhnavad lihtsalt suud vett jooksma panevalt hästi. Eriti see lilla kooriv mask, mille lõhn on nagu värskel mustrsõstra toormoosil. Tavaliselt on minu lemmikmaskid alati niisutavad, aga Artistry omadest ei suutnudki ühte lemmikut välja valida, sest niisutav ja kooriv mask on mõlemad minu nahale otsekui loodud ja nahk on nende kasutamise järgselt lihtsalt nii mõnus.

Punast värvi pinguldav mask on samuti tõhus ja tõmbab naha kenasti trimmi, aga minu kombineeritud nahale, mis kaldub rohkem kuiva poole, sobisid teised kaks lihtsalt paremini. Pinguldava maski tegemise järgselt tundus nahk isegi liiga pingul olevat ja vajas kohe kreemi. Teiste maskide järgselt oli nägu selline hästi puhas, niisutatud ja prink - mida muud oskakski soovida?


Maskide hinnad jäävad 35 ja 45 euro vahele ja tellida saab neid Amway kodulehelt. Milline neist sulle kõige ahvatlevam tundub?

No comments:

Post a Comment