Tuesday, October 1, 2019

Artistry Bangkok Edition

Artistry meigikollektsioonid on ette võtnud reisi ümber maailma. Eelmine kollektsioon ammutas inspiratsiooni Pariisi romantikast ja üleeelmine New Yorgi tuledesärast. Sel korral viib Artistry kõik meigisõbrad Bangkoki ning tootepakendeid kaunistavad selle linna värvikad tantsijad.



Käisin hiljuti uut kollektsiooni tutvustaval pressipäeval ning sain sealt Bangkoki kollektsiooni tooteid kodus katsetamiseks kaasa ka. Tänases postituses räägingi oma esmamuljetest.

Bangkok Edition meigipalett




Paletis on 3 lauvärvi, kaks põsepuna ning üks särapuuder. Kõige heledam lauvärv on sädelev ja teised kaks matid. Toone valides on Artisry meeskond mõelnud multifunktsionaalusele ja matt tumepruun värv sobib hästi näiteks ka kulmude kujundamiseks, või märja pintsliga lainerijoone tõmbamiseks.

Roosakas särapuuder on keskmiselt pigmenteeritud ja jätab nahale  õrna ning loomulikuna näiva kuma, mis jääb väga ilus nii näol kui ka silmameigis. Minu viimase aja lemmikjumestus on selline, et kannan Bangkoki paleti särapuudrit kogu liikuvale laule ning hajutan virsikukarva matti lauvärvi koopajoonele. Lihtne ühe minuti meik, mis roheliste silmade tooni eriti kaunilt välja toob.

Põsepunad on mõlemad tugeva pigmendiga, kuid väga lihtsalt hajutatavad, nii et nendega saab teha nii hästi tagasihoidlikku päevast jumestust kui ka tõeliselt särtsakat õhtu- või lavameiki. Oranž toon on matt ja roosa sisaldab peeneid sädelevaid osakesi. Mõlemad põsepunatoonid sobivad hästi ka silmameigis kasutamiseks.

Hind: 48.98 EUR.

Uute Artistry toodetega tegin jumestuse kaunile Johannale. Silmadel kasutasin Bangkoki paleti roosasid toone:


Kauapüsivad huulevärvid



Bangkoki kollektsioonist leiab viies toonis kauapüsivaid huulevärve, mis on mugava pliiatsi kujul, tänu millele on nende pealekandmine väga täpne. Värvid on nii hea püsivusega, et nendega koos pole huulepliiatsit vajagi, nad ei hakka huulekontuurist välja valguma ja katavad täielikult juba ühe õhukese kihiga. Ülalpool oleval pildil on Johanna huultel metallikviimistlusega toon  Rose Goddess ja alumisel leiab parajasti kasutust matt Fuchsia Goddess:


Huulevärvid jäävad peale õhukese ja mugava kihina ning neid peaaegu polegi tunda, aga püsivus on nii hea, et võib muretult süüa-juua ning värv ei kao kuskile. Kandmise ajal ei kuivata nad huuli ja püsivad kulumata terve päeva. Nende mahavõtmiseks on vaja meigieemaldajat - niisama veega loputades või salvrätiga pühkides värv lahti ei tule. Olgugi, et kandmise ajal värvid huuli ei kuivata, siis järgmisel päeval kipuvad huuled siiski tundlikud olema ja vajavad sageli palsamit, nii et päris igapäevast kasutust nad mul saama ei hakka.  Hind: 21.32 EUR.

Kauapüsiv silmalainer




Lainereid on saada kahes toonis - roheline ja lilla. Ta on sellise parajalt pontsaka otsaga, nii et klassikalist peenikest lainerijoont sellega tõmmata ei saa, pigem on ta mõeldud laia suitsuseks hajutatud joone tegemiseks, või kogu lau värviga katmiseks. Tema püsivus on erakordselt hea ja värv püsib väga pikalt ka näiteks limaskestal, kus enamus teisi silmapliiatseid maha kipuvad libisema. Ma olengi teda kõige rohkem kasutanud alumisel ripsmepiiril ja limaskestal, et lihtsale nude toonides silmameigile väike värvisärts juurde anda. Hind: 20.63 EUR.

Alusripsmetušš




See alusripsmetušš oli minu jaoks kollektsiooni suurim üllataja, sest annab ripsmetele väga palju juurde nii pikkust kui tihedust. See tihendav efekt on nii võimas, et tundub nagu suudaks ta ripsmeid lausa juurde tekitada. Ta töötab hästi ka koos teiste firmade tuššidega, nii et lisaks ei pea kindlasti ostma Artstry tušši. Must tušš katab tema beežika värvi ideaalselt ära ja ripsmed on tõesti märgatavalt uhkemad. Igast keskpärasest tušist saab koos selle praimeriga suurepärane ripsmetušš. Väga meeldib! Hind: 19.91 EUR.

Sädelev kreemjas lauvärv




Sädelev kreemjas lauvärv saab suureks sõbraks kõigile glitterifännidele, sest ta katab laud ilusa sillerdava kihiga, aga ei pudise ei pealekandmisel, ega päeva jooksul. Toodet on kõige lihtsam laugudele panna sõrmega, nii vajutab värvi ühtlase ja hästi katva kihina naha külge. Neid võib kasutada nii ainsa lauvärvina, kui panna puudriliste lauvärvide peale sära andmiseks. Püsivad hästi ja ei hakka päeva jooksul lauvakku kogunema. Ühe tooni hind: 24.17 EUR.

Särageel





Sädelev kehageel on ülimalt kontsentreeritud, nii et kui seda puhtalt nahale kanda, siis on sädelus ikka päris üle võlli - selleks on seda parem segada tavalise kehakreemi hulka. Särageeli peab kasutama täiesti karvavabal nahal, sest isegi, kui kehal on vaevumärgatavad udukarvad, siis hakkavad säraosaksesed neid esile tooma. Ma määrisin seda prooviks käsivarrele, kus ei olnud mingeid silmatorkavaid karvu, aga peale kreemi kasutamist tulid äkki kõik  muidu märkamatuna püsinud udemed äkki esile, sest sädelus kleepus nende külge.  Hind: 32 EUR.

Sellised uudistooted siis Artistry Bangkoki kollektsioonis. Minu lemmikuteks said kõigi proovitud toodete hulgast alusripsmetušš ja näopalett.  Kas oled Artistry valikust midagi proovinud? Milline on sinu lemmik?

No comments:

Post a Comment