Monday, February 5, 2018

Õlid emale ja beebile

Hiljuti jõudsid Eestis esmakordselt müügile Barr Sweden nahahooldustooted. Mulle saadeti kaks nende seast proovimiseks - orgaaniline näoõli Secret Forest ja beebiõli:


Minusugusel suurel looduskosmeetikafännil teeb uute orgaaniliste brändide avastamine meele alati heaks. Barr Swedeni sünnilugu on ilmselt päris sarnane paljude teiste pereettevõtete asutamisega - Põhja-Rootsist pärit pere hakkas peale lapse sündi otsima tooteid oma beebi õrna naha hoolduseks ja pidi turul olevas kaubas pettuma. Nii otsustasidki nad ise looduslikud ja puhtad kosmeetikumid valmis segada ning kuna tulemuseks olid tõepoolest tõhusad tooted, sündiski algselt enda jaoks loodud kosmeetikast Barr Sweden sari.

Barr Sweden tooted valmivad Skandinaavia tehastes, nad sisaldavad vaid nahasõbralikke koostisosi ja ei ole testitud loomadel.

Secret Forest näoõli  (Hind 52 EUR)



Secret Forest näoõlis on kokku segatud aprikoosiseemne-, makadaamia-, jojoba-, argaania-, astelpaju- ja veel terve rida muid hinnatud iluõlisid. Saadud segu sobib igas vanuses kasutajatele ja kõigile nahatüüpidele. Luksuslik õli sisaldab rikkalikult vitamiine ja antioksüdante, tal on nahka toitev ja kortsude teket ennetav toime.

Õli on pakendatud pipetiga pudelisse, kust on lihtne vajalikud paar tilka kätte saada. Kogu näo katmiseks kulub vaid 2-3 tilgakest. Õli esialgne imendumine on kiire, kuid ta jätab naha veel üsna tükiks ajaks läikima, nii et sobib pigem õhtuseks hoolduseks. Eriti kuiva naha puhul võib õli peal kasutada veel ka niisutavat kreemi. Mina olengi praegusel külmal perioodil nii teinud, et kõigepealt õli ja siis kreem ja tänu sellele talvisest nahaketendusest pääsenud.

Nagu nimigi vihjab on õli metsase lõhnaga, aga see on küllaltki õrn ja ei hakka häirima ka juhul kui kuusevõrsearoom lemmiklõhnade hulka ei kuulu.


Orgaaniline beebiõli (Hind 19 EUR)


Barr Sweden lõhnatu beebiõli on mõeldud kasutamiseks nii massaaži- kui vanniõlina. Mulle meeldib teda eriti just vanniveele lisada. Oma nahal kasutan ma igapäevaselt ikka päris palju tooteid, kuid beebi naha hoolduses püüan hakkama saada nii vähesega kui võimalik. Kuna lapsel pole õnneks nahamuresid olnud, siis polegi ma siiani talle mingit kosmeetikat peale määrima pidanud. Kui tal päris alguses sääred pisut ketendasid, sai olukorra kakaovõi ja mandliõli segu kasutades korda, nii et Barr beebiõli oligi meil täitsa esimene vanniõli kogemus, väga meeldiv veel pealegi :) Beebi nahk oli peale vannitamist ülimõnus ja pehme ning ka minu käed hästi niisutatud ja siidised.

Beebiõli põhikoostisosaks on päevalilleseemneõli, millele on lisatud veel jojoba- ja kookosõli.

Barr Sweden nahahooldustooted on müügil EV Kosmeetika veebipoes. Tutvu kogu valikuga SIIN.

No comments:

Post a Comment