Thursday, November 2, 2017

Põhi peal

Oktoobris sai lõpuni kasutatud rida tooteid. Mida neist kiidan ja millistest soovitan laia kaarega mööda käia:


Batiste Original kuivšampoon - pikalt lemmikute hulka kuulunud toode, millest parema hinna-kvaliteedi suhtega kuivšampooni pole veel leidnud. Hind 4.95 EUR

Batiste Dry Shampoo & Conditioner - Mõtlesin vanale lemmikule vahelduseks mõnda muud Batiste kuivšampooni proovida ja valisin välja vaniljelõhnalise toote, mis lubab lisaks juustele värskuse andmisele veel neid ka niisutada. See kuivšampoon saab minu 2017 aasta halvima iluostu tiitli. See on nii kirjeldamatult halb, et sõnadest jääb väheks. See teeb juuksed just mustemaks ja vormib nad läikivateks rasupulkadeks. Proovisin seda üsna puhastel eelmisel päeval pestud juustel ja kui soeng oli enne lihtsalt veidi ära magatud, siis peale Batiste uudistoote kasutamist paistis nagu poleks juuksed nädal aega vett näinud. Kindlasti ei soovita! Hind 6.90 EUR.

Essence Volume Stylist Curl and Hold ripsmetušš - üks lemmikumaid tušše Essence valikust. Lisab tublisti nii pikkust kui tihedust, koolutab ja eraldab. Püsib hästi. Võibolla liigagi hästi, sest enamus silmameigieemaldajaid jäi hätta tema maha võtmisega. Sellega koos soovitan soetada ka mõne tõhusa meigieemaldusõli. Hind umbes 5 EUR.

Puhas Loodus kurgi päevakreem - Niisutav ja toniseeriv kurgi päevakreem kuulub kategooriasse odav ja hea. Kirjelduse järgi peaks sobima normaalsele ja rasusele nahale, kuid ka minu kuiv nahk tundis end seda kasutades väga hästi. Hind 2.39 EUR.

Beauty Blender - meigišvammide kuninganna! Kas on üldse keegi, kes sellega rahul ei oleks? Kannab jumestuskreemi peale eriti ilusa ja ühtlase kihina. Hind 18.90 EUR.

Dr. Bronner's kätepuhastusspray - alati kotis kaasas, et olukordades, kus pesta pole võimalik, siiski käed puhtaks saaks. Liigun ju enamasti ringi koos lastega, nii et täitsa asendamatu toode. Kui enamus desinfitseerivaid spraysid on arstikabineti lõhnaga, siis Dr. Bronner's hellitab nina hoopis lavendliaroomiga. Hind 6.50 EUR.

Nurme Orgaaniline lavendli ihupiim - Olen kõik Nurme ihupiimad ära proovinud ja nendega super rahul! Nahasõbralikud ja läbinisti looduslikud koostisosad ja kiire imendumine - mida ühelt kehakreemilt veel tahta! Hind 10.90 EUR.

Oriflame Love Nature kibuvitsašampoon - Alguses tundus värvitud juustele mõeldud šampoon mulle täitsa mõnus, aga kui olin seda juba mõnda aega kasutanud, märkasin, et juuksed ei lähe enam puhtaks. Tavaliselt teevad sellist trikki vees lahustumatud silikoonid, mis juustele kuhjuvad. Kirjelduse järgi peaks tegu olema silikoonivaba tootega, aga midagi temas oli, mis juustele ei meeldinud, nii et lõpuni ei kasuta. Hind umbes 3.50 EUR.

Tigi Heaven's Door palsam - Niisutav ja taastav palsam, mis muutis juuksed mõnusalt pehmeks ja kergelt kammitavaks. Ülihea Pina Colada lõhnaga. Väga meeldis! Hind 11.90 EUR.

Sellised tühjad totsikud siis oktoobrikuus. Kas oled mõnda neist kasutanud? Millised on sinu muljed?

No comments:

Post a Comment