Friday, October 27, 2017

Avoni Mark meigisari

Avoni värvikirev Mark meigisari sisaldab kõike mida jumestamiseks vaja. Valikus on primereid, pintsleid, meigipõhjatooteid ja muidugi rõõmustavalt lai valik väga häid huuletooteid, mida ma siin blogiski juba korduvalt kiita olen jõudnud.

Avon saatis mulle rikkaliku karbitäie Mark tooteid, nii et võin nüüd jumestuse algusest lõpuni vaid neid kasutades valmis teha. Olen tooteid mõnda aega igapäevaselt kasutanud ja saan muljeid teilegi jagada.


Esimese asjana läheb meiki tehes käiku primer. Valges tuubis peidab end klassikaline kreemjas primer, mis hajub nahal täiesti läbipaistvaks. Sõrme all jääb tunda siidine kiht. Nahk on seda kasutades matt ning poorid vähem märgatavad. Kuiva naha omanikuna püsib mul jumestus niigi hästi ja kas primer meigi püsivust parandab, seda ei oska öelda. Primerit kasutan naha ühtlustamiseks ning pooride-kortsukeste hajutamiseks ja selles osas teeb Mark primer head tööd.


Jumestuskreeme on Mark sarjas mitmeid ja mulle saadeti proovimiseks Glow On kirgastav kreem. Valikus on 5 tooni ja mina sain kõige heledama nimega Shell. Värvikaardilt tundub ta minu jaoks täpselt õige toon, kuid tegelikkuses on kollakam kui kataloogis paistab. Kreem on kerge katvusega - ühe kihina peale kandes võib seda võrrelda BB kreemiga. Kui kanda peale teinegi kiht, siis saavutab keskmise katvuse. Kuna toon minu nahatooniga päris täpselt ei klapi, olen teda kasutanud ühe õhukese kihina - nii sulandub ta nahatooniga kenasti ühte, kahe kihina jääb liiga kollane. Nagu nimigi lubab, jätab jumestuskreem kumava efekti ja selleks, et nägu liiga läikima ei hakkaks, tuleb kindlasti lisada ka puudrit. Kõiki selles postituses kirjeldatud tooteid ma praegu kehtivast kataloogist ei leidnud, nii et panen jurde vaid nende hinnad, mis praeguses kataloogis olemas on. Glow On jumestuskreem on hetkel saadaval soodushinnaga 7.99. (Tavahind 11 EUR.)

Peitekreeme on alati hea omada mitmes toonis, sest näo eri osad nõuavad erinevat lähenemist. Silmade alla tasub valida oma nahatoonist paar astet heledam värv, et pilgule kirkust lisada. Punnide peitmiseks peaks aga leidma nahatooniga võimalikult sarnase tooni.


Mark meigisarja valikust sobib keskmise eestlase nahatooniga Medium ja silmade all võiks kasutada Fair tooni:


Peitekreemide nimi on küll Full Cover, kuid päris 100% nad siiski ära ei kata ja jäävad läbi kumama. Tekstuur on neil küllalt kerge, nii et kreemi on nahale lihtne hajutada. Silmade all teeb Fair päris head tööd ja püsib terve päeva kenasti - ei hakka kortsukestesse kogunema. Punetuste või punnide peitmiseks jäi Medium tooni kattevõime pisut lahjaks ja selle abil päris veatut tulemust ei saavuta.

Kontuurimisduo ja põsepuna:


Mark põsepuna toonis Desert Rose sai kõigist uutest toodetest minu suurimaks lemmikuks. See on ülipigmenteeritud ja piisab vaid õhkõrnast pintslipuudutusest, et vajalik kogus kätte saada. Hajub ja püsib väga hästi, toon on ilus ja jätab satiiniläikese lõpptulemuse. Väga soovitan!


Kontuurimisduo minus sama sooje tundeid ei tekitanud. See on kuidagi läbimõtlematult kokku pandud. Matt päikesepuuder sobib oma tooni poolest keskmisele või heledale nahale. See hajub hästi ja on ilusa tooniga - pole midagi ette heita. Kaasas olev särapuuder on aga päris tume ja sobib jumeka nahaga. Nii et kui valid toote päikesepuudri järgi, siis jääb särapuuder tumedaks ja kui särapuuder sobib, siis on päikesepuuder lahja. (Duo tavahind on 9.50, praeguses kataloogis saadaval soodukaga 5.99 EUR.)


Puuder ja meigikinnitussprei:


Üks korralik klassikaline matistav puuder kulub alati ära. Mark Magix HD Fix puuder on läbipaistev ja sobib iga nahatooniga. Kinnitab ja matistab jumestuse ja ilus tulemus püsib terve päeva. Väga meeldib! (Hind 7.99.)

A, C ja E vitamiine sisaldavat näospreid võib kasutada puhtal näol naha niisutamiseks ja vitamiinidega varustamiseks, või  jumestuse peal selle kinnitamiseks. Jätab nahale mõnusa tunde ja kaotab meigi puudrise välimuse.  Pihustada tuleb hästi kaugelt, muidu võivad nahale jääda piisad. (Hind 3.49 EUR.)

Big & Daring ripsmetušš


Väga suur hari tundus esmalt kohmakas, kuid kui sellega töötamise käppa sai, hakkas tušš väga meeldima. Märgatavalt pikendav ja tihendav tulemus, mida mina oma lühikeste ripsmetega alati hinnata oskan :) (Hind 5.49 EUR)

Kreemjad lauvärvid ja primer:


Shadow Attract lauvärvi primer (pildil vasakpoolne) jätab nahavärvi kihi, mille peal lauvärvid peaksid eriti kirkalt peale jääma ja pikemalt püsima. Esimese ülesandega saab ta väga hästi hakkama - eriti märgatav on vahe heledaid lauvärve kasutades. Värvide püsivust ta kahjuks pikendada ei suutnud. Testisin seda koos selliste värvidega, mille puhul teadsin, et neil on kombeks hakata paari tunni pärast lauvakku kogunema ja primer ei suutnud nende eluiga pikendada. Avoni kreemjad lauvärvid on aga juba ise imehea püsivusega ja mingit lauvakku kogunemist ei esine neil ka ilma primerita. (Primeri hind 4.99 EUR.)


Kreemjaid lauvärve saatis Avon mulle kahes toonis - heledam kannab nime Gold Gleam ja tumedam Totally Taupe. Mõlemad on väga mugavalt kasutatavad - pealekandmiseks piisab sõrmest ja ei ole isegi pintsleid vaja. Nendega meiki tehes võid kindel olla, et midagi silma alla ei pudise ja värvide püsivus on väga hea. Püsivad veatult terve pika päeva. Kasutasin tooni Totally Taupe väga lihtsas ühe-värvi-silmameigis - kandsin seda patsutavate liigutustega kogu liikuvale laule, et saada võimalikult hea katvus ja hajutasin pisut ka koopajoonele:


Sain järele proovida ka kolm pliiatsit:


Big Color Shadow Stick toonis Slate - (Pildil see helepruun pontsakas pliiats.) Pehme ja kreemjas lauvärvipulk on väga mugav kasutada. Hajutamiseks piisab sõrmest ja silmameik valmib sekunditega. Ei ole mingit pudisemiskohtu ja püsib ka hästi. Meeldib!

Must geelpliiats - (Pildil keskel) on väga pehme ja ülipigmenteeritud. Liigse pehmuse tõttu ei saavuta ainult pliiatsit kasutades täpset tulemust ja appi tuleb võtta mõni väike pintsel. Pliiats sobib kõige paremini lohaka tumeda silmameigi tegemiseks (a la Avril Lavigne). Kipub päeva jooksul laiali minema, nii et puhta klassikalise jumestuse seda juures ei kasutaks.

Pruun silmapliiats - igati hea pliiats, millel sabas väike hajutusšvamm. Hea pigment ja püsivus, täpselt paras tugevus. Väga meeldib!


Viimaseks jäid ühed suured lemmikud - Perfect Brow Creme Gel Pot kulmuvärv koos väga hea pintsliga. Perfect Brow geel on tugevalt pigmenteeritud, kuid kergelt hajutatav kulmugeel. Sellega saab kulmud ideaalselt välja joonistada, või siis vaid kergelt täita - täpselt nii nagu hetkel soov on. Toon Deep Brown on minu jaoks igapäevaseks kandmiseks liiga tume, kuid fotomeigi juures hakkab kindlasti kasutust leidma.

Pintsli nimi on kataloogis küll laineripintsel, kuid mina kasutasin seda hoopis kulmude kujundamiseks. Töötab võrdselt hästi nii geeljate kui puudriliste kulmuvärvidega ja on just paraja suuruse, kuju ja tugevusega, et võimaldada täpselt tööd. Tavahinnaga maksab ta 5 EUR, aga hetkel kehtib soodushind  2.99. Super hinna-kvaliteedi suhe!

Avoni Mark meigisarja hulgast olen leidnud mitmeid suuri lemmikuid. Praegu kehtivast kataloogist soovitan kindlasti osta läbipaistva Magix HD Fix puudri ja viimasel pildil oleva kulmupintsli, sest samaväärseid tooteid nii hea hinnaga naljalt mujalt ei leia. Samuti jätkub vaid kiidusõnu Desert Rose põsepuna ja geelja kulmuvärvi kohta, mida küll selles kataloogis saada ei ole, kuid loodetavasti leiab neid juba järgmisest :)

Avoni e-kataloogi saad sirvida ja tellimuse teele panna nende kodulehelt:  www.avon.ee

No comments:

Post a Comment