Thursday, October 19, 2017

Meigišvammide tuleproov

Sobiva jumestuskreemi leidmine võib olla päris tüütu protsess ja mõnikord peab üsna mitut "konna suudlema" enne, kui enda jaoks ideaalse kreemi leiad. Jumestuskreemi otsingutele kulutavad naised palju aega, aga vähem mõeldakse selle peale, kuidas leida sobiv abivahend, millega kreemi nahale kanda. Vanad head näpud ajavad küll alati asja ära, kuid nendega on lohistavad liigutused kerged tulema ja sedasi ei jää jumestuskreem sama ühtlaselt peale kui hea švammi abil. Meigišvamme on turul väga laias valikus. Nad erinevad üksteisest suuruse, materjali ja hajutavuse poolest ning on ka üsna erineva kasutusmugavuse ja lõpptulemusega.

Seele.ee poest jõudis minuni pakike kolme erineva meigišvammiga - igaüks neist täitsa oma iseloomuga. Katsetasin kõiki sama jumestuskreemiga ja sain üsna erineva tulemuse.


Top Choice meigišvamm (Hind 4.95 EUR)


Kasutasin švammi veega niisutatult. Tegu on väga hea klassikalise meigikäsnaga. Ta näeb välja Beauty Blenderi moodi (on küll pisut kõvem) ja ka meigitulemus jääb temaga üsna samaväärne. Hinnalt on ta muidugi oma kuulsast kaksikust märksa taskukohasem :) Top Choice švamm kannab jumestuskreemi peale ühtlase ja keskmiselt katva kihina. Kreemjaid modelleerimiskreeme mulle temaga peale kanda ei meeldinud, sest oli tükk tegu, et sellega ääri pehmeks hajutada. Ta ikkagi pigem surub meigi ühtlaselt nahale, kui hajutab. Jumestuskreemi pealekandmiseks aga väga mugav ja tulemus jääb ilus.

Makeup Revolution meigišvamm (Hind 7.90 EUR)


Teise käsnaga olid lood aga vastupidised - omapärase kujuga švammil on tagumine ots sirgelt ära lõigatud, mis teeb temast just väga hea tööriista kreemjate modelleerimistoodete peale kandmiseks. Sirge otsaga saab näiteks ninakülgedele hästi täpselt tumedamat varjuvärvi kanda ja selle siis ümarama otsaga pehmeks hajutada. Kasutasin švammi seda eelnevalt niisutades nagu eelmistki. Meigipõhja tehes märkasin, et Makeup Revolution sõi päris palju toodet ära ja jumestuskreemi kulus rohkem kui tavaliselt. See hajutas meigi nahale väga ilusti ära, kuid vähendas jumestuskreemi katvust. Meigipõhi jäi sellega kergem ja läbikumavam kul eelmise švammiga.

Donegal silikoonist aplikaator (Hind 3.50 EUR)


See oli minu esimene kokkupuude silikoonist meigiseenega. Esialgu oli paras ehmatus, kui jumestuskreemi sellega näole kandsin - tundus, et silikoonšvamm ei tee midagi ja lihtsalt pätsutab kreemi nahal ringi. Kui aga sellega järjepidevalt ühte kohta tupsutada, siis lõpuks hakkas kreem nahaga nakkuma. Silikoonšvammiga läks kogu näo üle käimiseks aega umbes 3 korda rohkem kui teiste proovitud aplikaatoritega ja sellega saavutas kõige tugevamalt katva tulemuse. Ta ei ima toodet enda sisse ja selle väga hea katvuse saavutamiseks kulus umbes poole vähem kreemi kui teiste švammidega. Samas ei saanud sellega jälle sama ilusalt hajutatud tulemust kui eelmistega - eriti häirivalt oli meigitud ja meikimata naha üleminek näha juuksepiiri ääres.

Oli üllatav, et kolm samaks otstarbeks mõeldud abivahendit nii erineva tulemuse andsid. Minu võrdseteks lemmikuteks said klassikalised käsnad. Silikoonist meigiseen ületas teisi küll katvuse poolest, kuid nähtav üleminek juuksepiiri ääres ei jätnud ilusat muljet. Seda kasutades peaks siiski abiks olema ka mõni pehmem švamm. Kui tahad oma jumestuskreemist maksimaalset tulemust välja pigistada, siis näo keskele kanda seda peale silikoonaplikaatoriga ning näo äärtesse pehmelt hajutava käsnaga.

Top Choice ja Makeup Revolution švammid olid minu silmis võrdsed. Lilla käsnaga saab paremini katva tulemuse, aga modelleerimiseks seda kasutada ei tasu. Hele Makeup Revolution švamm on jälle universaalsem - sellega saab ilusalt hajutatud põhja ja lisaks ka väga kenad modelleeringud. Samas see, et ta jumestuskreemi katvust vähendas ja seda liiga ära hajutama kippus, läheb miinusena arvesse. Nii et parima tulemuse sain mõlemat koos kasutades - jumestuskreemi jaoks Top Choice ja modelleerimiseks Makeup Revolution :)

Milline on sinu lemmik abivahend jumestuskreemi peale kandmiseks?

No comments:

Post a Comment