Monday, November 28, 2016

The Body Shop jõululõhnad

Külm ja pime aeg ei meeldi mulle üldse. Kui oleks võimalik, siis jääksin novembri alguses talveunne ja ärkaksin alles siis, kui kevadlilled pead mullast välja pistavad. Kahjuks pole sellist pikka puhkust ette nähtud ja talve aitavad üle elada hoopis healõhnalised kehahooldustooted, millega pikkadel talveõhtutel mõnusaid koduseid SPAprotseduure teha.

The Body Shopil on alati jõulululõhnalised erikollektsioonid. Selleaastased erikollektsiooni lõhnad on Frosted Berries, Vanilla Chai ja Spiced Apple. Kõik on lihtsalt i-me-li-sed!

Sain proovimiseks üht-teist iga lõhna hulgast:


Ei oskagi ühte teistele eelistada, sest kõik on võrdselt head.

Vanilla Chai dušigeel sisaldab mett ja ehtsat vaniljeekstrakti. Magusvürtsikas lõhn ajab suu vett jooksma ja sellega duši all käimine mõjub sama kosutavalt kui kuum tassitäis sooja magusat jooki. Dusigeel sobib kasutamiseks ka vannivahuna. Hind 7.90 EUR.


The Body Shopi kehavõid ei vaja ilmselt pikka tutvustamist. Rikkalikud ja paksud kehavõid on saadaval väga laias lõhnavalikus - üks parem kui teine. Frosted Berries või sisaldab jõhvikaseemneõli, kakaovõid, sheavõid, soja- ja seesamiõli. Lõhn on magus ja marjane ning püsib peale kreemitamist nahal üsna pikalt. Hind 19.50.


Jõulueelsel ajal on The Body Shopil ka tore pakkumine - 1eurose SMSi teel saad kehavõi jaoks tellida personaliseeritud sõnumiga kaanekleepsu. Ilugurmaanist sõbrale oleks omanimeline kehavõi ju päris vahva kingitus? Kuidas kleebist tellida, vaata SIIT.

Frosted Berries valikust sain veel sädeleva kehasprei:


Kehasprei magus ja tütarlapselik lõhn püsib nahal üllatavalt kaua - lausa 6-8 tundi. Pudelike sisaldab rikkalikult säraosakesi, mis pihustamisel nahale kinnituvad. Sädelus ei püsi päris sama kaua kui aroom - 2-3 tunni pärast hakkavad säraosakesed kaduma. Ümmargune pudelike meenutab lumesajuga klaaskuuli - loksutamisel vallandub pudelis tõeline sädeluse torm. Väga ilus ja jõulumeeleolu tekitav! Hind 22 EUR.

Spiced Apple kätekreem lõhnab värske õuna ja jõuluvürtside järgi.


Geeljas kreem on väga kiire imendumisega, käed ei jää peale selle kasutamist kleepuvaks ega libedaks ja saab kohe oma igapäevatoimetusi edasi teha. Külmal ajal, mil käsi tavapärasest tihemalt kreemitan, on see asendamatu tuubike. Hind 6.90.

Force of Beauty Facebooki lehel läheb käima ka kingiloos, kus võid võita Frosted Berries erikollektsiooni tooteid.Võta kindlasti osa! Head loosiõnne!

No comments:

Post a Comment