Friday, November 4, 2016

Erilised

Minu kosmeetikakotist leiab lisaks tavapärastele puudritele-jumestuskreemidele-huulepulkadele ka mõningaid üsna omanäolisi tooteid. Kas oled varem kuulnud päikesetilkadest, keha jumestuskreemist ja kullaga rabaveest? Kui sulle põnevad jumestus- ja kehahooldustooted huvi pakuvad, siis loe edasi :)


The Body Shop jumestuskreemi tooni kohandavad tilgad


Valikus on tooni heledamaks kohandavad tilgad (Hind 18.50), tooni tumedamaks kohandavad tilgad (Hind 18.50) ja Drops of Sun päikesetilgad (Hind 19.50). Minu lemmik on viimane - päikesetilkasid segan jumestuskreemi sisse ka siis, kui ei ole vaja tooni tumedamaks muuta. 1-2 tilka annab jumestuskreemile soojust ja elu. Näib, nagu oleksid just paar mõnusat puhkusepäeva päikese käes viibinud. Kui kasutada rohkem kui paar tilka, saab toote abil jumestuskreemi ka tumedamaks timmida. Toon on soe, kuid ei jää ebaloomulik ja oranžikas - väga suur lemmik!

Tooni heledamaks ja tumedamaks kohandavate tilkade abil saad talvise jume järgi ostetud jumestuskreemi kanda suvel ja vastupidi. Heledamaks kohandavaid tilkasid võib jumestuskreemi sisse segada üsna palju - toon ei muutu sellest kuidagi ebaloomulikuks. Tumendavate tilkadega peab olema ettevaatlik - kui kasutad liiga palju, võib jume jääda elutu ja tuhkjas.

Minu lemmikud on heledamaks kohandavad ja päikesetilgad - tänu neile ei jää nüüd ükski jumestuskreem enam seisma (saan sageli blogi jaoks testimiseks jumestuskreeme, mille toon päris täpselt minu nahatoonile ei vasta ja varem ei olnud mul nendega suurt midagi pihta hakata). Väga praktilised tooted!

Vita Liberata Body Blur


Vita Liberata Body Blur on mahapestav keha make-up. See annab kerge jume, peidab iluvead ja sisaldab valgustpeegeldavaid osakesi, mis muudavad nahapinna hästi siledaks. Püsib väga hästi ja ei määri riideid. Tavahind tantan.ee poes 39.90, hetkel saadaval soodushinnaga 29.93 EUR.

Enne ja pärast:

Turbliss sära andev rabavesi 24K kullaga


Rabavesi on humiinainetest tulvil, see tõstab naha toonust ja ennetab kortsude teket. Kullaioonid kiirendavad naha ainevahetust ja aitavad kaasa nahakudede uuenemisele. Toodet saab kasutada mitmel otstarbel - enne kreemitamist tooniku asemel, pärast kreemitamist, et aidata kreemil kiiremini imenduda. Mulle meeldib turbavett nahale pihustada pärast näoõli kasutamist - õli imendub tänu sellele palju kiiremini. Spreid võib pihustada ka jumestatud nahale - see kinnitab meigi ja kaotab puudrilise mulje, või pritsida näole päeva jooksul, et jumestust värskendada. Toodet võib kasutada ka juustel ja riietel, et anda kerge kuldne sädelus. Hind 39 EUR.

Mystery of Venus kinnituspuuder


Kodumaise Ontic Mineralsi imetoode! See sobib kasutamiseks nii mineraalse jumestuspõhja peal, kui ka koos tavalise jumestuskreemi ja puudriga.  Mystery of Venus sisaldab valgustpeegeldavaid osakesi, aga ei ole sädelev, nii et seda võib kasutada üle kogu näo. See muudab jumestuse väga püsivaks ja annab nahale sellise sileduse ja noorusliku kuma nagu ei ükski teine toode. Kodulehe pildil on ta väga kuldne, aga tegelikkuses on pigem läbipaistev, sobib igale nahatoonile ja ei muuda su meigipõhja värvi. Hind 26.95 EUR.

Make Up Store Smoothing Priming Powder


Puudrilist primerit kohtan ma esimest korda - ikka on ju nii, et enne käivad nahale kreemjad ja alles siis puudrilised tooted. Make Up Store näitab, et saab ka teisiti. Smoothing Primer muudab nahapinna hästi siledaks, hajutab poore, aitab jumestuskreemil ühtlasemalt peale jääda ja kauem püsida. Suure pintsliga kogu näo katmine võtab aega vaid paar sekundit ja seega on ta mul kiiretel hommikutel alati number üks toode! Hind 39 EUR.

Collistar huulekoorija


Koorijaid toodetakse küll iga kehaosa jaoks, aga huulekoorijat iga kosmeetikatootja valikust ei leia. Minu jaoks on see hädavajalik toode, sest kohe, kui ilmad külmaks lähevad, hakkavad mu huuled ketendama. Collistari koorija sisaldab suhkruosakesi, mis on huulenaha vastu õrnad, kuid samas annavad tõhusa tulemuse. Toode on magusa maitsega ja kui seda piisavalt kaua masseerida, pole teda vaja isegi maha pühkida, vaid see sulab kõik naha sisse ära. Mõned huulekoorijad, mida varem olen kasutanud, jätavad huultele ebameeldiva kreemise tunde ja maitse, aga Collistari oma on lihtsalt täiuslik!

Palladio riisipaber


Riisipaber on aasias väga laialt levinud vahend päeva jooksul jumestuse kohendamiseks. Eestis ei ole neid millegipärast eriti saada. Mina ostsin oma pakikese Tradehousest, aga kahjuks neid seal enam müügil ei ole. Pakis on 40 lehte ja ühest lehekesest piisab ühe kasutuskorra jaoks. Kui nahk päeva jooksul läikima hakkab, tuleb riisipaber läikiva koha vastu suruda ja see imab rasu endasse, jättes naha matiks. See on palju mõnusam viis, kui läikivale nahale uut kihti puudrit kanda, sest ei kasvata paksu ebaloomulikuna näivat meigikihti. Minul on pakike alati käekotis kaasas ja soovitan väga soojalt!

Kas oled mõnda neist toodetest kasutanud?

No comments:

Post a Comment