Thursday, November 10, 2016

Artistry Luxe Metallic

Artistry on Amway meigisari, mida poelettidelt ei leiagi. Toodete soetamiseks tuleb pöörduda Amway müügiesindaja poole. Olen Artistry toodetega juba varasemalt tuttav ning nende hea kvaliteet avaldas sügavat muljet. Kui mulle pakuti võimalust proovida uut sügistalvist Luxe Metallic kollektsiooni, olin muidugi kohe rõõmuga nõus.

Luxe Metallic kollektsiooni luues on mõeldud talviste pidude peale ja kõik tooted sisaldavad sädelevaid osakesi.

Artistry Signature Color lilla lainer  (Hind 30 EUR)


Lainer sai mu suurimaks lemmikuks! Toon on sügavlilla ja valguse käes läikiv, aplikaator on peenike, täpne ja väga mugav. Tema püsivus on lihtsalt hämmastav! Kui värv nahal ära kuivab, siis ei liigu see päeva jooksul enam kuskile. Ka peale näo pesemist ja mu tavalise õrna silmameigieemaldajaga üle käimist oli lainer silmadel täpselt samasugune kui hommikul laugudele kandes. Eemaldada saab seda õli baasil oleva meigieemaldajaga ja sellega tuleb lainer kergelt maha. 

Lilla toon meeldib ja sobib mulle väga ja eelistan seda igapäevases jumestuses mustale iga kell, sest mu silmakujuga sobib välisnurgast tugevalt laiemaks minev lainerijoon ning mustana on selline lainer päevameigiks selgelt liig mis liig. Lilla värv on mahedam ja sellega saan oma lemmikut võimast lainerijoont kanda ka päeval.

Kui oled tahtnud Artistry tooteid proovida, siis soovitan esimeseks tutvuse tegemiseks valida just selle laineri - täiesti super toode!

Artistry Luxe Metallic lauvärvitrio (Hind 44 EUR)



Kreemjad lauvärvid on väga tugeva pigmendiga ja sisaldavad rikkalikult sädelevaid osakesi. Sädeleva meigi tegemine puudriliste toodetega on paras peavalu seetõttu, et säraosakesed pudisevad igale poole - Artistry kreemjad värvid on selles osas palju lihtsamad kasutada, sest ei pudise üldse. Püsivus on neil väga hea - kandsin värvid laugudele ilma eelnevalt primerit kasutamata ja värv püsis hommikust õhtuni omal kohal, ei esinenud isegi kerget lauvakku kogunemist! Kreemjatel värvidel on puudrilistega võrreldes ka üks miinus - kui tahad kasutada mitut värvi korraga, siis pole neid päris sama lihtne ühksteise sisse hajutada kui puudrilisi värve. Tulemus ei tule sama puhas ja täpne, sest vedelaid värve on veidi raskem kontrollida kui puudrilisi. Aga kui oled harjunud meiki tegema korraga vaid üht tooni kasutades, siis on Luxe Metallic värvid super hea valik. Lauvärvi hajutamiseks on kõige parem kasutada sõrme, nii et isegi pintslit pole nende lauvärvidega vaja.

Siin on näha, kuidas lauvärvid ja lainer nahale jäävad:



Artistry Shimmering Nudes 3D puuder (Hind 26 EUR) 



Imeilusasse karpi pakitud sädeleval puudril on 6 erinevat värvi ruudukest. Värvide toon on võrdlemisi läbikumav, nii et nahale kantuna ei tee tegelikult eriti vahet, kas kasutatud sai pruunika, roosaka, või lillaka alatooniga kohta. Tema põhiline efekt on hoopis intensiivne sädelus. Kui tavaliselt annavad highlighterid nahale kuma, siis see puuder kingib hoopis sädelust. Säraosakesed on üsna suured, nii et sädelus jääb päris intensiivne. Puuder ei sobi universaalset highlighterit asendama, sest ta ei anna heledust (isegi valge osa puudrist hajub nahale nii ära, et heledust ei anna - jätab vaid sädeluse). Seda on hea kasutada vaid väga valitud näoosadel (näiteks põsesarn, silmad ja kulmuluu). Kui sädelus on sinu teema, siis proovi Artistry 3D särapuuder järgi!

Näidismeigi jaoks tuli mulle seekord appi grimeerija Kelli Neitsov, kes astus üles nii jumestaja kui modelli rollis. Luxe Metallic lauvärvidest läks laul käiku hõbedane ja alumisel ripsmepiiril roheline toon. Kasutasime ka lillat lainerit ja sädelevat puudrit:


Sügistalvisesse kollektsiooni kuulub veel üks toode ja see on mõeldud juustele.

Satinique juukseõli (Hind 20 EUR)


Õliseerum koosneb argaania, avokaado ja kukui seemne õlidest, mis aitavad juukseid silendada, pehmendada ja niiskust säilitada. Toode on ülimõnusa magusa puuviljalõhnaga. Doseerimisel peab olema ettevaatlik ja pigem kasutama vähem kui rohkem. Märgadesse juustesse võib kanda pool kuni üks pumbatäis õli. Toodet võib kasutada ka kuivadel juustel ja siis piisab vaid poolest pumbatäiesti. Pump on hästi kontrollitav ja sealt saab kenasti ka väikese koguse õli kätte - ta ei viska korraga välja tervet pumbatäit nagu mõned teised, mida varem olen kasutanud. Nagu ka ülejäänud Luxe Metallic kollektsiooni kuuluvad tooted, sisaldab ka Satinique õli sädelevaid osakesi. Need on nii väikesed ja diskreetsed, et minu kahususele kalduvatel juustel nad väga välja ei paistnud. Ilmselt saab suurema efekti sileda juuksetüübi korral. Aga niisutust ja kergemat kammitavust andis õli küll.

Tutvu Amway toodetega ja leia endale konsultant nende kodulehel: http://www.amway-estonia.com/

No comments:

Post a Comment