Thursday, November 30, 2023

Must reede Sephoras

Mustal reedel oli Sephoras kõik -25%, nii et kasutasin juhust, et nahahooldustoodete varusid täiendada. Katsetasin uusi brände, mille kohta olen palju head kuulnud. Osade toodete puhul lähen üldise vaimustusega kaasa ning kiidan neid samuti taevani, teiste puhul ei saa ma aga kiidukooriga ühineda.

Minu Musta reede ostukorvi rändasid sellised asjad:


Laneige Water Bank hüaluroonhappega toonik



Rikkalikult niisutav toonik on tummisem kui tavalised näoveed ja seda saab nahale kanda näppude abil, mitte vatipadjaga, seetõttu ei lähe toodet üldse kaotsi, sest vatipadi ei söö head kraami ära ning toonikut jätkub kindlasti pikaks ajaks. Water Bank toonik on nii niisutav, et peale seda tundub nagu oleks juba ka kerget kreemi nahale kantud. Tõesti hea asi - väga meeldib! Panen siia postitusse juurde toodete täishinnad, sest hetkel on soodukas kahjuks otsas. Hind: 24.99 EUR.


OleHenriksen soojendav näokoorija



Sephoras oli selle koorija kohta nii palju ülivõrdes kommentaare, et tekkis suur huvi seda taevani kiidetud toodet proovida. Ühinen fännidega - see on parim näokoorija, mida ma kunagi kasutanud olen. Ta on selline mitmekihiline toode, mis ühendab mehaanilise- ja happekoorimise. Ta sisaldab vulkaanilist liiva ja AHA happeid ja selle kasutamine on elamus omaette - kõigepelt läheb ta näppude all soojaks (sellest ka nimetus sauna scrub), hiljem aga pääseb mõjule eukalüptiõli, millel on jahutav efekt. Peale koorija mahaloputamist on poorid puhtad ja nahk roosatab nagu olekski äsja leiliruumist tulnud. Lihtsalt super toode! Hind on küll veidi krõbe, aga koorija on tõesti parimatest parim, nii et passin jälle Sephora soodukatele peale ning ostan seda kindlasti teinekordki. Hind: 30.99 EUR.

OleHenriksen Strength Trainer Peptide Boost Moisturizer




OleHenrikseni valikust ostsin ka teise toote, milleks on nende paljukiidetud Strength Trainer Peptide Boost Moisturizer näokreem. See on pungil nahale kasulikest ainetest - niisutab, tugevdab, kaitseb ja silub. Juba peale paari kasutuskorda pakatab nahk värskusest. Jälle üks toode, mis on igat silpi selle kohta kuuldud kiidulaulust väärt. Kreemil on ülihea õrn metsamarjade lõhn, mis tundubki nagu päris värsked marjad, mitte mingi kunstlikult kokku segatud aroom. OleHenriksen on kindlasti bränd, mida kavatsen nüüd tõsisemalt avastama hakata, sest mõlemad siiani proovitud toodetest on 10 punkti kümnest. Hind: 47.99 EUR.

Laneige Lip Sleeping Mask



Laneige huulemaske on saada 8 isuäratava lõhnaga. Mina valisin endale mangolõhnalise variandi. Rikkalikult niisutav mask muudab huuled siledaks, toidab ja ravib. Mulle ei meeldi selle maski puhul see, et ta jätab huultele ebamugava kleepuva kihi. Arvasin, et ta on nagu selline võie, mis tungib sügavale huulte sisse, aga enamus tootest jääb hoopis huulte peale ja nakkub seal vastikult. Laneige huulemaskil on Sephoras väga kiitvad hinnangud, aga eks inimeste soovid ole erinevad - mina selle maski fänniks ei saanud ja teist korda seda ei ostaks. Hind: 24.99 EUR.

Mario Badescu huulepalsam



Üsna sama juttu, mis ma just Laneige huulemaski kohta kirja panin, pean kahjuks kordama ka Mario Badescu huulepalsami kohta. Ta jätab huultele ebamugava kihi, aga kui Laneige maski puhul tasub see ebamugav tunne ära kannatada, sest preemiaks on pikaks ajaks niisutatud huuled, siis Mario Badescu palsami mõju kaob üsna ruttu ning on vaja seda varsti uuesti kasutada. Peaks olema küll looduslik toode shea- ja kakaovõist, kuid tunne on seda kasutades küll vastikult keemiline. Ei meeldi. Hind: 9.99 EUR.

Make Up Forever meigikäsn



Make Up Forever meigikäsna alumine pool on kaetud silikooniga, mis peaks jumestuskreemi pealekandmise lihtsamaks tegema, minu meelest ei aita see aga kuidagi kaasa ja pigem hoopis segab mind. Švamm on suurem ja kõvem kui Beauty Blender, sellega ei pääse sama hõlpsalt silmade ja ninaümbrust hajutama ja kõva tekstuur ei ole naha vastas sama mõnus. Ajab asja ära küll, aga uuesti ei ostaks. Hind: 16.99 EUR.

Sellised olid siis minu Musta reede ostud. Kas sa leidsid novembrikuu ostupeol mõned head pakkumised? Jaga muljeid kommentaariumis!



No comments:

Post a Comment