Thursday, August 3, 2023

Bon Merite looduskosmeetika

Bon Merite looduskosmeetika e-poes on hetkel käimas suur suvine lõikuspidu, mille raames on paljud tooted kuni 70% alla hinnatud. Hea võimalus Bon Meritega esmatutvust teha, või juba vanu lemmikuid uuesti soetada. Neil on päris lai kaubavalik, nii et räägin tänases postituses oma  suurimatest lemmiktoodetest, et teil oleks lihtsam otsustada, mida kõigepealt ostukorvi lisada. 

Kehakoorijad



Bon Merite kehakoorijad on imelise lõhnaga. Neid on saadaval nelja sorti - mango, vaarikas, kohvišokolaad ja ylang-ylang. Ma ei oskagi üht teistele eelistada, sest kõik on lihtsalt võrratud! Suhkrubaasil koorijad pakuvad tõhusat koorivat efekti ja meeldivalt niisutav koostis muudab naha nii pehmeks, et peale toote maha loputamist pole keha kreemitamine enam vajalik. Koorijad on kindlasti esimesed tooted, mida soovitan suure lõikuskampaania ajal endale soetada ja mina võtaksin neid  kohe mitu tükki, sest nii soodsat pakkumist kohtab harva.



Taastav kehakreem



Avokaado kehakreem on saanud Anne ja Stiili iluauhinna ning ma saan täiesti aru, miks nii paljud inimesed selle oma lemmikuks on hääletanud. Kreem imendub väga kiiresti, ei jäta nahka läikima ega rasvaseks, kuid pakub sama tõhusat niisutust kui rammusad kehavõid. Väga meeldib! Tavaliselt on kreemi hind 12.90, kuid pregu maksab see vaid 7.10 EUR.

Tükkšampoonid



Bon Merite tükkšampoonid on ühed parimad mida ma üldse kasutanud olen. Nad tekitavad rikkaliku vahu ning muudavad juuksed kergeks, läikivaks ja hõlpsalt kammitavaks. Saadaval on 5 erinevat varianti - sobiva leiab nii kahjustatud juustele, värvitud juustele, rasusele peanahale ning on ka spetsiaalselt juuksekasvu soodustav ja meestele mõeldud kargema lõhnaga šampoon. Tavahind 7.50, praegu aga saab need kätte vaid 4.88 eest.

Sära andev silmakreem



Silmakreem sisaldab toorkohviubadest valmistatud tõmmist, mis parandab naha verevarustust ja muudab tumedad silmaalused heledamaks. Kreem imendub kiiresti, vähendab peeni kortsukesi ja aitab nahal kiiremini uueneda. Silmakreemi tavahind on 20.50, kuid praegu on ta saadaval lausa hullumeelse soodukaga ja maksab vaid 4.10 EUR, nii et selle soovitan ka kindlasti ostukorvi lisada, sest sama hea hinnaga sa teist nii head kreemi küll kuskilt ei leia.

Dušigeel ja kätepesuvaht



Dušigeel "Särtsakas laim" on tuju tõstva tsitruselõhnaga ja tekitab tugeva niisutava vahu, millega on lisaks keha pesule hea ka raseerida. Õrnatoimeline dušigeel aitab leevendada kareda vee kuivatavat toimet ning sobib ka väga kuivale ja tundlikule nahale. Saadaval kahes suuruses (250 ja 500 ml). Suurema pudeli tavahind on 9.50, praegu aga saadaval poole hinnaga 4.75 EUR.

Bon Merite kätepesuvaht sobib sagedaseks kätepesuks, sest hoiab naha loomulikku mikrobioomi ja pH-d. Tootes sisalduv aaloemahl leevendab nahaärritust ja B5 vitamiin tekitab kätele peale pesu kaitsekihi. Hetkel saadaval soodushinnaga 3.87 EUR.


Kas oled Bon Merite tooteid varem proovinud? Millised tooted suure sooduskampaania raames sinu ostukorvi rändavad?

No comments:

Post a Comment