Saturday, October 30, 2021

Põhi peal!

Oktoober hakkab lõpule jõudma ning aeg üle vaadata viimase kuu jooksul otsa saanud kosmeetikavahendid ja panna nende kohta kirja oma lõplik arvamus. Hüvasti tuli jätta selliste iluvidinatega:


SOSU kangasmaskid - Maskid on rikkalikult niisutava vedelikuga immutatud ning andsid näole koheselt hästi täidetud-trimmis ilme. Väga hea kasutada enne mõnd tähtsat sündmust, mil tahad ekstra värske välja näha. Minu eriliseks lemmikuks sai niisutav valges pakendis olev Moisture Lock mask. Ühe maski hind: 6.90 EUR.

Huxley Cream Glow Awakening päevakreem - Kreem on intensiivselt niisutav ning peale selle kasutamist jääb nahk veel üsna pikaks ajaks läikima, nii et ta ei sobi eriti hästi meigi all kasutamiseks. Kreemil on tugev lõhn, mis püsib nahal kaua ja hakkas mind väga häirima. Lõhn iseenesest ei ole halb - meenutab piibelehti, kuid see on nii intensiivne ja püsiv, et tunned seda kogu päeva jooksul nagu oleks parfüümi näkku lasknud. Seega mina seda kreemi kasutada ei suutnud ja andsin ta hoopis oma emale, keda toodete tugev lõhn ei häiri. Mul on samast Huxley sarjast olnud ka seerum ja toonik ning nad kõik on tugevalt lõhnastatud, nii et kuigi tooted on väga niisutavad ja tõhusad, siis lõhnatundlikel kasutajatel soovitan nad pigem ostmata jätta. Hind: 34.90 EUR.

Artistry silmapliiats - Klassikaline must silmapliiats on just parajalt pehme, et sellega täpset joont tõmmata. Püsivus on tal samuti väga hea - ei läinud laiali ega hajunud ära terve pika päeva jooksul. Mul on neid olnud ka pruunis ja lillas variandis ja kõik on võrdselt head. Hind: 22 EUR.

ZAO kabukipintsel - Üks mu läbi aegade lemmikpintsleid, mis sai aastaid igapäevast kasutust ja nüüd viimase pesu ajal lagunes lihtsalt kätte ära. Pehmetest sünteetilistest karvadest pintsel kannab puudri näole hästi ühtlase kihina ja sobib võrdselt hästi nii puudriliste meigipõhjade pealekandmiseks kui ka tavalise kinnituspuudri jaoks. Pintslikarvad on pakitud keskmise tihedusega tänu millele kannab pintsel peale korraga hästi õhukese kihi puudrit, nii et selle abil saab üles ehitada soovitud katvusega meigipõhja. Elan praegu Hispaanias ja ma ei ole siin Zao tooteid müügil näinud ning olen peale oma vana lemmiku ära lagunemist juba 2 uut puudripintslit ostnud, kuid ei ole nendega üldse sama rahul kui Zao omaga. Lihtsalt täiuslik pintsel! Hind: 17.46 EUR.

Luuv kooriv näopesugeel - Bambusterakestega näopesugeel on väga tõhus meigieemaldaja ning peseb näolt maha ka kauapüsivad ja veekindlad tooted. Läbinisti loodusliku koostisega geel ei kuivata nahka ning peale pesemist ei ole näol ebameeldivat kiskuvat tunnet. Hind: 10 EUR.

Briogeo spreimask - Don't despair, repair! sarja tooteid reklaamitakse kui tõhusalt taastavaid ja ravivaid, niisiis olid ootused selle sprei kasutamise eel kõrgel. Kahjuks sain suure pettumuse osaliseks - maski kasutades ei saanud üldse aru, kas see midagi tegi või mitte. Võibolla natukene lihtsustas kammimist, aga mingit pehmust, läiget ega kahu vähenemist, mida tootekirjeldus lubas, ei märganud. Väga suur pettumus! 25.90 EUR.

Placent Vita juuksekasvuvitamiinid - Placent Activ juuksehooldustooted on mulle alati väga hästi sobinud. Olen teinud läbi kuuri nende šampooni-palsami ja ampullidega ning märkasin juuksekasvu kiiruses suurt vahet. Placent Vita vitamiinid kiirendasid samuti juuksekasvu. Usun, et kui kasutada vitamiinide söömise ajal lisaks ka teisi Placent Activ tooteid, on tulemus kohe eriti hea. Vitamiinid näevad välja ja maitsevad nagu kummikommid, nii et neid on meeldiv võtta. Purgikesest jätkub üheks kuuks. 27.10 EUR.

Sellised tooted said siis otsa oktoobrikuus. Kas oled midagi neist kasutanud? Millised on sinu muljed?

No comments:

Post a Comment