Sunday, September 5, 2021

Wibo uued tooted

Wibo on hea hinna-kvaliteedi suhtega meigibränd, mille hulgast olen endale leidnud palju suuri lemmikuid. Nende valik täienes hiljuti kolme uue toote võrra ja kõik nad on hästi põnevad ning töötavad erakordselt hästi.

Wibo uued puudrid jätavad kreemja lõpptulemuse, hoiavad näo matina, kuid ei tekita kuiva-puudrilist muljet. Ja Big Lips huuleläige annab huultele tõesti märgatavalt volüümi juurde. 

Nüüd aga kõigist toodetest lähemalt:


Aqua Mist puuder



Aqua Mist puuder hajub nahal täiesti läbipaistvaks ja sobib seega igale nahatoonile. Ta näeb välja nagu iga teine tolmpuuder, aga nahal tundub ta oluliselt niisutavam kui muud puudrid. Toote koostisse kuulub merekollageen, mis annab näole ekstra niisutust ja elastsust. Seda nahal puudutades ei ole kuiva ja puudrilist tunnet, vaid hoopis kreemitatud naha tunne. Seda on sõnadega raske edasi anda - peate ise proovima. Oma tugevalt niisutavate omaduste poolest on see ideaalne puuder kuiva nahaga inimestele, kuid kuna tegu on tõhusa matistajaga, siis sobib ta kindlasti ka teiste nahatüüpidega kasutajatele. Aqua Mist puuder kinnitab meigi väga hästi ja pakub pikalt kestvat matti efekti. Väga meeldib! Wibo toodete tavahind on juba väga rahakotisõbralik, kuid hetkel on neil poes käimas suured soodukad ja puuder on saadaval hinnaga 6.94 EUR.

Big Lips huuli suurendav läige



Big Lips läige tekitab huultele paariks minutiks tulitava tunde ning muudab huuled märgatavalt lopsakamaks. Ta on läbipaistev, kuid intensiivistab huulte loomulikku värvi, muutes need punasemaks. Läige ei kleepu ja tema toime püsib umbes 1-2 tundi. Töötab hästi nii puhastel huultel kui ka huulepulga peal. Praegu saadaval soodushinnaga 4.84 EUR.

Photo Ready 2 in 1 puuder ja praimer



Photo Ready puuder on väga omamoodi seetõttu, et seda võib kasutada jumestuskreemi all praimerina ja ka selle peal naha matistamiseks. Üldiselt on meigimaailmas reegel, et alguses tuleb näole kanda kreemjad tooted ja alles siis puudrilised, kuid see puuder rikub kõiki reegleid ning sobib kasutamiseks ka jumestuskreemi all. Ta muudab naha siledamaks, annab kerge blur efekti ning ühtlustab nahatooni. Jumestuskreem hajub puudriga üle käidud nahal väga hästi ja ei reageeri sellega kuidagi imelikult. Mul on nahk praimerite suhtes muidu üsna tundlik ja paljud praimerid on mul punne tekitanud, aga see puudriline toode sobib mu nahale imehästi. Tõeline üllataja!


Ja otse loomulikult saab Photo Ready puudrit kasutada ka klassikalise tolmpuudrina, et jumestust kinnitada ja matistada. Sarnaselt Aqua Mist puudrile ei jäta ta kuiva tunnet ega välimust. Matistab küll ilusti, kuid nahk jääb väga loomulik, värske ja niisutatud. Mõlemad uued Wibo puudrid leiavad koha mu suurte lemmikute seas! Hetke hind: 6.23 EUR.

Praegu on kõik tooted Wibo e-poes alla hinnatud ning saadaval 30-50% soodsamalt. Hea aeg meigikoti täiendamiseks. Wibo tooted on tõesti suurepärased.



No comments:

Post a Comment