Monday, October 12, 2020

Artdeco The New Golden Twenties

Sügise saabudes hakkavad lettidele jõudma ka uued meigikollektsioonid ja üks, mida ma alati põnevusega ootan, on Artdeco oma, sest värvitüübilt olen ma sügisenaine ning seega sobivad sügiseses looduses leiduvad toonid mulle kõige paremini. Artdeco sügiskollektsiooni värvid on alati sellised sumedad, suitsused ja soojad - täpselt need, mida ma nii riietuses kui jumestuses eriti hea meelega kannan. Erand ei ole ka värskelt välja tulnud The New Golden Twenties kollektsioon. Sealt leiab telliskivipunast, sooje pruune ning sügavaid marjatoone - kõik täpselt minu teema.

Rosalind e-pood saatis mulle valiku uue kollektsiooni tooteid katsetamiseks ja tänases postituses räägingi oma esmamuljetest.

Nii nagu kollektsiooni nimest eeldada võib, on pakendidisainis inspiratsiooni ammutatud kahekümnendatest ning karbikesi kaunistavad kuldsed graafilised mustrid.


Nagu igal erikollektsioonil, nii on Artdecol ka seekord üheks kollektsiooni osaks temaatilise kujundusega magnetpõhjaga lauvärvikarbike, kuhu saad Artdeco väga laiast lauvärvide valikust oma lemmikud ise välja valida. Tühja karbi hind on 10.90 EUR ja iga lauvärv maksab 5.40 EUR. The New Golden Twenties lauvärvitoos on neljakohaline ning uue kollektsiooni hulka kuulub ka 4 uut lauvärvitooni - kolm matti ja üks sädelev:


Kõik lauvärvid on tugeva pigmendiga ja jäävad peale isegi pisut tumedamalt kui nad karbis paistavad. Matid toonid on intensiivsemad kui ainus sädelev toon Pearly Celebration. Samas ei ole ka temale midagi ette heita - Pearly Celebration ei jää peale küll nii tugevalt kui tema matid kaaslased, kuid pigmenti on siiski piisavalt ja toon on selline mõnus rahulik sobib-kõigega värv, mida olen kasutanud siis, kui ei viitsi mitme värviga jännata ning tahan näo hästi ruttu pähe saada. Siis kannangi seda kergelt sädelevat tooni üle kogu lau, hajutan pisut ka ülespoole ja ongi valmis. 

Mattidest värvidest sai minu eriliseks lemmikuks lillakas toon Matt Tender Mauve, mis on väga ilus värv koopajoone õrnade üleminekute tegemiseks. Enamasti kasutan selle jaoks neutraalset pruuni, mis annab loomuliku varjutuse, aga see õrn lilla on koopajoonele ka täiesti ideaalne ja ta hajub nii lihtsalt, et üldse ei pea tema hajutamisega vaeva nägema. Paar korda pühid koheva pintsliga edasi-tagasi ja juba ongi ideaalne. 

Värvid pudisevad pealekandmisel minimaalselt ja püsivad väga hästi.

Golden Twenties põsepuna



Artdeco põsepunad on alati väga tugeva pigmendiga, nii et teadsin juba ette, et selle pealekandmiseks pean välja otsima oma kõige pehmema ja paremini hajutavama pintsli, et saaks tooni kergelt ja järk-järgult üles ehitada. Põsepuna koosneb kolmest eri värvi sektorist mida omavahel segades saab anda põskedele erineva tumedusastmega õhetust. Põsepuna sisaldab sädelevaid osakesi, kuid need on tagasihoidlikud, nii et näole kandes jääb nahale vaid kerge läige, mitte märgatav sädelus. Põsepuna püsib väga hästi ja päeva jooksul ei haju üldse.  Hind: 22.90 EUR.

Silma- ja huulepliiatsid



Artdeco mineral silmapliiatseid olen ära kasutanud juba mitu tükki. Nad on täpselt paraja tugevusega, et anda intensiivne joon juba ühe tõmbega, kuid siiski piisavalt tugevad, et ei vaju naha vastas lömmi ja saab teha täpset tööd. Väga hea meel oli näha, et uue silmapliiatsitoonina on Artdeco valikusse lisandunud ka soe tumepruun toon. Hästi ilus värv mille heale püsivusele võib kindel olla. Pliiatsi sabas on väljatõmmatav teritaja ja mugavama kinnihoidmise jaoks on pliiatsi keskel kummine libisemiskindel osa. Väga suur lemmik!

Uusi huulepliiatseid on kaks erinevat ja mina sain endale tumeda marjapunase tooni, nr 97. Pliiats katab huuled tugeva läbipaistmatu kihiga, mis püsib väga hästi. Tooni poolest sobib ta täpselt kokku uue kollektsiooni pruunikaspunase huulepulgaga Gorgeous Girl. Ka selle pliiatsi sabas on teritaja, tänu millele püsib pliiats alati terava ja täpsena. Ühe pliiatsi hind: 8.90 EUR.

Perfect Color huulepulgad



Perfect color huulepulki olen kasutanud varemgi. Nad on meeldivalt magusa lõhnaga ja hea niisutava tekstuuriga. Uues kollektsioonis on kolm erineva tumedusega tooni.

Gorgeous Girl on mahlakas pruunikaspunane, millega saab väga efektse ja julge tulemuse. Ta jääb huultele täpselt sama tumedalt kui ta pulgas paistab:


Confetti Shower on uutest huulevärvidest heledaim ja sai minu lemmikuks. Ta on selline igapäevaselt kantav ja igasuguse meigi juurde lihtsalt sobitatav kerge läikega roosa toon:


Allpoololeval pildil ongi huultel kasutatud Confetti Shower värvi. Ühe huulepulga hind: 11.90 EUR.

Uue kollektsiooni tooteid kasutades tuli jumestus välja selline:


Rosalind e-pood andis mu lugejatele ka sooduskoodi, mida kasutades saab kõikidelt Artdeco sügiskollektsiooni toodetelt -20% soodustust. E-poes ostu tehes kasuta koodi ARTSÜGIS20, et allahindlus rakenduks. Kood kehtib 2020 aasta lõpuni. 

No comments:

Post a Comment