Monday, August 14, 2017

Delfy

Delfy on Inglismaal toodetud kaubamärk, mille valikust leiab tooteid nii näo- kui kehahoolduseks, maniküüri tegemiseks ja ka rikkaliku valiku põnevat dekoratiivkosmeetikat.

Eestisse jõudis bränd üsna hiljuti ja praegu saab toodetega tutvuda nende Facebooki lehel  ja Center Salonis. Tulevikus on aga oodata ka eestikeelset e-poodi.

Sain proovimiseks järgmised Delfy tooted:



Melange huulepulk

Need kahevärvilised marmormustrilised huulepulgad olid esimesed, mis Delfy kodulehel mu pilku püüdsid. Minu kosmeetikakotist leiab neist kõige tumedama puna-musta (toon 040).



Tootekirjeldus ütleb, et huulepulga kaldenurka muutes saad sellega huuli värvides iga kord erineva tulemuse, aga mina seda tähele ei pannud - pulga toonid sulanduvad huultele kandes  ühtlaselt kokku ja annavad sügava marjapunase tooni.  Muidugi võib asi olla ka selles, et minu pulgas on musti viirge üsna vähe - kodulehel olevatel piltidel paistab musta märksa rohkem olevat, nii et ilmselt ongi iga pulk pisut omamoodi ja annab lõpptulemuseks ka veidi erineva värvi. Melange pulk on niisutav ja seda on ülimõnus igapäevaselt kanda  - ei mingit kuivatavat tunnet. Püsivus on samuti väga hea. Juba õhuke kiht annab intensiivse värvitooni ja jääb huultele nii kergelt, et pole mingit värvitud huulte tunnet. Värv on ilus igas kulumisetapis ja ei vaja pidevat värskendamist. Võib julgelt ka süüa-juua ning huulevärv on endiselt kaunis. Pakendi teeb eriliseks magnetiga kinnitus, mis ei lase korgil pealt minema libiseda. Minu kindel lemmik seniproovitud Delfy toodete hulgast! Hind 19 EUR.

Näidismeigi jaoks tuli appi jumestaja Liina Notta, kes astus üles nii meikari kui modelli rollis. Sellel pildil on huultel Melange pulk:


Lipfix Lip Tatoo

Lipfix toodete näol on tegu hullumeelselt intensiivsete vedelate huulepulkadega, mida on saadavalt täiesti pöörastes värvides näiteks rohelist ja erklillat. Valikus on kõike - matte, metallikuid ja glittertoone. Mina sain katsetamiseks helelilla metalliktooni Asteroid.



Värvi ei kutsuta asjata huuletätoveeringuks. Kui see kuivanud on, siis ei lähe ta laiali ega kulu ning ainus viis seda maha saada on mõne õlise meigieemaldusvahendiga. Toode on nii veekindel, et kui esimest korda seda käeseljal proovisin ja seejärel käed korralikult seebiga ära pesin, oli värvitriip endiselt alles. Peale Lipfixi huultele kandmist tuleb umbes pool minutit avatud huultega oodata, et värv kuivaks ja siis võid muretult terve pika päeva oma hullumeelset tooni huultega ringi rokkida :)


Igapäevaseks kasutamiseks ma Lipfixi siiski ei valiks, sest kauapüsival koostisel on ka oma miinus - see kuivatab huuli ja tunne ei ole seda kandes kõige mugavam, aga silmapaistva ja ülipüsiva efekt- või lavameigi jaoks on toode täiesti asendamatu! Hind 19 EUR.

Asteroid näeb huultel välja selline:



Tihendav ripsmetušš

Elegantses hõbedases pakendis Extra Volume Mascara on hea klassikaline tihendav ripsmetušš.


Annab juurde nii pikkust kui tihedust, ei kleebi ripsmeid kokku ja püsib ilma pudisemata terve pika päeva ning leiab mul igapäevast kasutust. Hind 19 EUR.

Color Therapy küünelakk Dragon


Küünelakke on Delfyl kõigis mõeldavates värvitoonides. Kõik nad on meeldejääva ja eristuva pika sabaga pintsliga pudelites. Pintsli pikk vars teeb küünte lakkimise eriti mugavaks. Katsetasin sinist tooni Dragon ilma pealis- ja aluslakita, et vaadata, kuidas see ainsa tootena küüntel vastu peab. Sõrmedel sain veatut lakkimistulemust nautida 3 päeva, siis hakkasid otstesse tekkima väikesed mõrad. Varvastel püsib aga juba terve nädala ilma väsimise märke näitamata :) Hind 13.80.




Kehasprei Urban


Keha lõhnastamiseks on Delfyl kollektsioon spreisid. Mina sain endale pudelikese nimega Urban. Kui seda aroomi proovida kirjeldada, siis tulevad esimesena pähe sõnad mõrkjas ja vürtsikas. Põhilise tooni annavad spreile tsitruselised, mis on põimunud sügavate puidunootidega. Nagu kehaspreide puhul ikka  jääb püsivus lõhnaõlidele alla, saates sind umbes paar tundi.

Pudelid on Delfy kehaspreidel hästi huvitava disainiga - igas pudelis on midagi sees - Urban spreis näiteks on traadi otsa aetud ametüstivärvi kristallikesed. Teiste lõhnade pudelitest võib aga leida lilleõisi või lehti. Hind 19 EUR.


Delfy põnevad tooted võitsid hetkega mu südame ja avastamist on nende valikus veel oi kui palju. Näiteks krõbisevad kehaniisutajad, dušivahud, luksuslikud kinkekarbid ja palju muud. Vaata lähemalt nende kodulehel: www.delfycosmetics.com ja Delfy Estonia Facebooki lehel.

3 comments:

  1. Vautsi, väga huvitav bränd ja kuulen sellest täiesti esimest korda. Aitäh tutvustamast :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tõesti põnev ja eristuv valik. Soovitan kõigil iluhuvilistel omal nahal järgi proovida :) Huvitavaid huuletooteid on teisigi - mina sain katsetada Melanget ja Lipfixi, aga kodukal on veel mitmeidki teisi kuulduste järgi väga häid huulepulki.

      Delete
  2. I love Delfy Cosmecits <3 #delfycosmetics @delfycosmetics

    ReplyDelete