Friday, January 27, 2017

Pizzapro

Mõned kuud tagasi avati Arsenali keskuses Pizzapro ja minu jaoks tähendab see pitsasöömise ajastu lõppu ning pitsataskute võidukäigu algust.


Pizzapros on saadaval laias valikus pitsasid hinnavahemikus 3-8 EUR, aga põhjus, mille pärast mina selle toidukoha ust kulutama hakkan (tihemini, kui see figuurile ilmselt kasulik oleks), on pitsatasku:


Pitsatasku kujutab endast kokkumurtud pitsat, mille vahele on pandud rikkalikult salatit ja kastet. Nii et see on mahlakam, värskem ja toitvam kui tavaline pitsa. Pildil on krevetitasku. Järgmisena proovin kindlasti järgi kas kana- või vegetasku. Pean münti viskama, et kumba võtta, sest tunduvad võrdselt head :) Taskud on saadaval kahes suuruses - poole pitsa suurune väike tasku maksb 5 EUR ja terve pitsa suurune suur tasku, mis pildil on,  8 eurot. Esmaspäevast neljapäevani on kuni kella 16.oo-ni kõik -25% soodsam, nii et kui lõunale minna, siis saab toidu eriti hea hinnaga.

Minu lapsi, kes pitsa pealt alati kõik seened, sibulad, ananassid ja oliivid ära nokivad, rõõmustas eriti see, et Pizzapros on võimalik kokku panna loovpitsa. Nii sai katteks valida vaid need komponendid, mida nad heameelega söövad ja seekord nägi laste loovpitsa välja selline: juustu, singi ja peekoniga. Pitsaga tuleb kaasa topsike majakastet. Loovpitsa põhi koos juustuga on 3 EUR ja iga kate, mille lisada soovid, maksab 1 euro.


Mulle endale sellised suured peekonitükid pitsa peal ei meeldi ja eelistaksin peenikesi ribasid, aga juuniorid õnneks ei pirtsutanud ja ütlesid, et maitses igati hea. Lisaks pitsale ja taskutele on Pizzapros saadaval veel ka valik salateid.

Pizzapro taskud võitsid igatahes mu südame, nii et kindlasti lähen sinna varsti jälle :) Mis on sinu lemmik pitsarestoran?

No comments:

Post a Comment