Friday, December 1, 2023

Põhi Peal!

Jälle uus kuu käes ning aeg panna kirja oma lõplik arvamus novembris otsa saanud ilutoodete kohta. Nende seas leidus paar väga head asja, kuid on ka mõned halva toote hoiatused.


 L'Oreal Infallible 24H Fresh Wear puudriline meigipõhi - Olen suur puudriliste meigipõhjade fänn, sest nendega saab jumestuse nii kiiresti tehtud ja enamasti püsivad nad väga hästi.  L'Oreali puudriga ei jäänud ma aga kahjuks üldse rahule - see ei sulanud nahaga ilusti ühte ja ei olnud loomulik, vaid paistis kuiv ja puudriline. Lisaks tekitas ta nahal vastiku kiskuva-kiheleva tunde. Tõesti püüdsin seda enda jaoks tööle saada, sest enamasti mulle sarnased tooted väga meeldivad. Kasutasin seda nii soojal kui külmal ajal ja koos erinevate toodetega, aga asja temast ei saanud ja iga kord seda kasutades oli halva meigi päev. Nii et annan alla ja viskan selle poolikuna minema. Hind: 16.30 EUR.

E.l.f. Hydrating Camo Concealer Satin finish - See peitekreem valmistas samuti suure pettumuse ning kasutasin seda vaid paar korda, sest see lihtsalt rikkus mu meigi ära. Hydrating Camo Concealer jäi peale küllalt paksu ja ebaloomuliku kihina, mis üsna kiiresti hakkas silmade ümbruses olevaid joonekesi inetult esile tooma. Ma teen meiki ikka selleks, et ilusam ja värskem välja näha, mitte kortse rõhutada. Nii et EI, EI ja veelkord EI! Hind: 7 EUR.

Australian Gold huulepalsam - Ülihea huulepalsam, mis niisutas tõhusalt, imendus kiiresti ning ei jätnud huultele mingit tuntavat kleepuvat kihti. Plussina toon veel välja, et palsamil on SPF 30. Väga meeldis ja kindlasti ostan uuesti! Hind: 5.77 EUR.

Physicians Formula Murumuru Butter Bronzer - See on mu lemmik päikesepuuder läbi aegade! Olen ära kasutanud juba kaks toosi ja kindlasti ostan veel. Butter Bronzeril on kõik omadused, mis ühel esmaklassilisel päikesepuudril olema peavad - sel on imeilus toon, ülihea hajuvus ja püsivus, kerge kuma, mis teeb naha värskusest pakatavaks, kuid ei pane nägu läikima. Lisapunkt tuleb talle veel mõnusa lõhna eest, mis toob alati naeratuse näole. Suur-suur lemmik, mis ilmselt juba õige pea uuesti ostukorvi rändab. Minul oli toon Light Bronzer. Kindlasti soovitan just klassikalist Butter Bronzerit, mitte matti varianti, sest matt ei haju üldse sama hästi ning ei tee nahka sama ilusaks. Hind: 19.95 EUR. 

E.l.f. läbipaistev kulmutušš - See tušš ei teinud suurt midagi. Vahetult pealekandmise järel hoidis korraks kulmukarvad soovitud suunas, aga need vajusid ruttu oma loomulikku olekusse tagasi. Tušil oli kaks poolt, millest üks oli mõeldud ripsmetele ja teine kulmudele, aga mõlemad harjad olid suured ja kohmakad. Üldse ei meeldinud ja ei soovita. Hind: 4 EUR.

The Skin House Aloe Fresh toonik - Väga niisutav ja nahka rahustav toonik. Üldiselt meeldis, aga jättis naha kergelt kleepuvaks, nii et sel põhjusel teist korda ei ostaks. Hind: 19.95 EUR.

Beauty Blender - Beauty Blenderit ostes on mul alati suur siseheitlus, et ostaks äkki midagi soodsamat, sest see on ju ainult mingi švamm ja see tundub mulle nii kallis. Aga kui lõpuks ostu ära teen, siis olen rahul, sest see on lihtsalt parim. Õnneks tehakse blenderitele tihti ka soodukaid, nii et tavaliselt ostangi oma švammid sooduspakkumiste ajal. Hetkel on näiteks Membershopis Beauty Blenderid hinnaga 13.49 EUR.

Selliste toodetega tuli siis novembris hüvasti jätta. Kas oled neist midagi kasutanud? Millised on sinu muljed?


No comments:

Post a Comment