Tuesday, November 28, 2023

Svetlana Pesetskaja biokosmeetika

Sain mõni aeg tagasi paki tuliuue Eestis toodetud biokosmeetikaga. Svetlana Pesetskaja on pikaajalise kogemusega keemia- ja bioloogiaõpetaja, kes hakkas nahasõbralikku kosmeetikat valmistama hobikorras ja isiklikust vajadusest toodete järgi, mis oleksid vabad igasugu kahjulikest lisaainetest. Tema tootesarjast leiab erinevaid šampoone, palsami ja dušigeeli. Bränd on alles nii uus, et ei hoia hunnikut kaupa laos, vaid kõik tooted valmistatakse tellimuse peale ning on seega kliendini jõudes värskeimast värskemad.

Mulle jätab alati väga hea mulje, kui inimesed pakuvad toodet või teenust oma nime alt - see tekitab kohe hästi positiivse tunde, sest kui brändi looja julgeb oma toodetele enda nime peale kirjutada, siis peab ta ise neisse uskuma ja toodete headuses veendunud olema. Kõik Svetlana Pesetskaja tooted on sünteetiliste värvainete vabad ning nad ei sisalda parabeene ega silikoone.

Svetlana Pesetskaja biokosmeetika on müügil Pulanna e-poes. Šampoonide tavahind jääb 10-13 euro vahele, kuid hetkel on neil käimas soodukad, nii et kõik tooted on -10%.

Šampoone leiab Svetlana Pesetskaja valikust igale juuksetüübile ning erinevate peanahaprobleemide lahendamiseks:


Tugevdav šampoon kõikidele juuksetüüpidele -  Looduslike šampoonidega pestes on harjumatu see, et nad vahutavad vähem kui poe- või salongišampoonid. Algul võib tunduda, et kui suurt vahuhunnikut ei teki, siis ei saa juuksed puhtaks. Tegelikult soovitavad juuksurid igasuguse šampooniga pesta kaks korda - esimesel korral saab lahti suuremast rasust, tolmust või viimistlusvahenditest ja teisel korral, kui juuksed on juba peaaegu puhtad, tekib ka biošampooniga korralik kogus vahtu ning juuksed saavad täiesti puhtaks. Tugevdav šampoon sisaldab sibulatõmmist, mis on juuksekarva tugevdava, struktuuri taastava, juuste väljalangemist ennetava ja kõõmavastase toimega. See soodustab juuste kasvu, annab sära, terve välimuse ning niisutab kuiva peanahka. 


Ultraviolettkaitsega šampoon kõigile juuksetüüpidele -Šampoon kaitseb juukseid UV-kiirte eest, tänu millele säilib juuksevärv kauem erksana, lisaks on ta niisutava toimega. Kõik Svetlana Pesetskaja šampoonid on väga õrna lõhnaga, nii et sobivad ka lõhnade suhtes tundlikele inimestele. Peale loputamist ei jää juustele mingit kunstlikku lõhna.



Kummelišampoon - . Kummelišampoon sobib eriti hästi soojadele blondidele, sest annab neile kergelt kuldse läike. Kummelišampoon on kõõmavastase toimega ning ergutab juuste kasvu.

Palsam - Bio-palsam on mõeldud kõikidele juuksetüüpidele. See taastab juuste struktuuri, tugevdab, niisutab ja silendab. Minu meelest sobib see rohkem heas korras juustele. Mu tütardele, kellel on värvimata heas korras juuksed, on see ideaalne - lihtsustab kammimist ja lisab läiget. Mu enda juuksed on elanud seiklusrikast elu ning värvimisest ja soengute tegemisest kahjustada saanud, nii et neile jäi biopalsami niisutavatest omadustest väheks. 



Ingverišampoon meestele - Ingverišampoon sisaldab vitamiine, magneesiumi-, fosfori- ja kaltsiumisooli ning aminohappeid. Kõik need komponendid toidavad aktiivselt peanahka, tugevdavad juuksejuuri ja stimuleerivad juuste kasvu. Soojendava toimega ingver ergutab peanaha vereringet ja seeläbi aeglustab juuste väljalangemist. Šampoonil on küll märge, et see on mõeldud meestele, sest just neil on enamasti probleeme juuste väljalangemisega, kuid otse loomulikult võivad seda kasutada ka naised. Šampoon on õrna lõhnaga ning ei jäta juustele mingit meesteparfüümile omast lõhna.


Šampoon lastele - Svetlana Pesetskaja šampoonid on tegelikult kõik nii nahasõbralikud, et sobivad kogu pere pea pesemiseks. Spetsiaalselt lastele mõeldud šampoon on aga ekstra õrn ja pisaravaba, nii et sobib kasutamiseks ka päris pisikestel mudilastel. 


Dušigeel - Svetlana Pesetskaja sarjas on olemas ka nahasõbralik dušigeel, mis on õrna lõhna ja niisutava koostisega. Dušigeel sobib ka tundliku nahaga kasutajale ja aitab hoida naha loomulikku happetasakaalu.  

Kui oled väga tundliku nahaga ning tavašampoonid tekitavad ärritust või sügelust, siis võivad Svetlana Pesetskaja tooted olla just need, mida sa otsinud oled. Hetkel saad sooduskampaania raames tooteid veel eriti hea hinnaga proovida. Tutvu kogu tootevalikuga Pulanna e-poes.

No comments:

Post a Comment