Wednesday, December 28, 2022

Probiootilikumid naha heaks

Tilk! looduskosmeetika uus sari Biotilk võtmekomponendiks on Lactobacillus probiootikumidest saadud toimeained, mis aitavad taasluua ja säilitada naha loomulikku mikrobioomi. Juba varasemast on Tilk! valikus probiootikumidega tooted esindatud olnud näiteks näopesukreem, kätekreem ja näospreid. Olen neid kõiki kasutanud ka ning nad on mu nahale väga hästi sobinud, seega olid ootused uute kreemide proovimise eel kõrgel ning etteruttavalt võin öelda, et jäin mõlema uue kreemiga väga rahule.

Uute toodetena lisandusid Biotilk sarja keha- ja näokreem.


Probiootiline näokreem



Probiootiline näokreem on mõeldud normaalsele ja kombineeritud nahatüübile. Mul on kombineeritud nahk, nii et peaksin olema just õige näolapp selle kreemi parimaks hindamiseks. Vahulise koostisega kreem imendub kiiresti ning ei jäta näole läikivat kihti. Ta sobib hästi meigi all kasutamiseks, sest jumestuskreem ei hakka selle peal ringi ujuma. Kreemis sisalduvad porgandi- ja mandliõli toidavad ja pehmendavad nahka ning kaitsevad välistegurite eest nagu kuum või külm temperatuur, õhusaaste ja UV-kiirgus. Sheavõi muudab naha elastseks, seda niisutades ja kaitstes. Kibuvitsaseemneõli varustab nahka A-vitamiini ja antioksüdantidega, mis toetavad naha uuenemist ja parandavad jumet. Kreemil on õrn lõhn, milles on tunda lavendlit ja sidrunit. Lõhn hajub kiiresti ja näole pikalt püsima ei jää ning seetõttu sobib kreem ka lõhnade suhtes tundlikule kasutajale. Hind: 29.90 EUR.

Probiootiline kehakreem



Kehakreem on samuti vahulise koostisega, kuid märksa paksem ja rammusam kui näokreem. Tema imendumise kiirus on keskmine - vajab mõnda aega masseerimist, et toode naha sisse imenduks, kuid pikalt kestev niisutatud-toidetud efekt on seda ajakulu igati väärt. Kehale ei jää peale kreemitamist libedat kihti ning ka toote lõhn ei jää nahale kauaks püsima. Kreemi ei olegi vaja iga päev kasutada, sest ta on nii tõhus, et niisutatud tunne püsib pikalt ning nahk on seda kasutades mõnusalt prink ja siidine.

Tootes sisalduv mandliõli vähendab nahaärritusi, nisuiduõli pidurdab naha vananemisprotsessi ja leevendab kuiva naha sügelust. Vedelaks kullaks nimetatud looduslikus vahas ehk jojoba õlis sisalduv E-vitamiin mõjub noorendavalt, siludes, taastades ja pinguldades nahka.    Hind: 15.90 EUR.

Kas oled juba mõnda Biotilk sarja probiootikumidega rikastatud toodet proovinud? Millised on sinu muljed?
 

No comments:

Post a Comment