Friday, December 30, 2022

Põhi Peal!

Aasta lõpp koputab uksele ning aeg teha selle aastanumbri viimane "Põhi Peal" postitus, kus annan oma lõpliku hinnangu detsembris otsa saanud toodete kohta. Rõõm on tõdeda, et saan 2022. viimase postituse teha hästi positiivse, sest tühjaks kasutatud tooted olid kõik igati tiptop ning ei kahetse neist mitte ühegi ostu.


Huxley Secret of Sahara õliseerum -  Seerum meeldis mulle väga, sest sisaldas rikkalikult nahka hooldavaid õlisid, kuid oli tekstuurilt hoopis kerge geeli vormis, mis imendus kiiresti ning ei jätnud nahka läikima. Nahk oli seda kasutades tõeliselt poputatud, nii et jään seda seerumit väga heade sõnadega meenutama. Hind: 43.90 EUR.

Wella taastav palsam - Suurepärane toitev palsam mis andis juustele pehmust ja läiget ning muutis need kergelt kammitavaks.  Hind: 23.70 EUR.

Batiste tumedatele juustele mõeldud kuivšampoon - Ma olen erinevaid Batiste kuivšampoone aastate jooksul juba kümneid ära kasutanud. See tumedatele juustele mõeldud variant on aga kindlasti üks lemmikutest. Ta teeb juuksed mõnusalt värskeks ja kohevaks, kuid ei jäta juustesse heledat jahust kihti. Väga meeldis ja kindlasti ostan uuesti! Hind: 6.30 EUR.

Foamie tahke šampoon kuivadele juustele - Šampoon oli täitsa ok, aga ootasin temast ausaltöelda rohkemat. Hea tükkšampooniga koos pole nimelt vaja enam palsamit lisaks kasutada, sest juba ainult šampooniga pestes on juuksed nii mõnusad ja kergelt kammitavad. See aga oli nagu iga tavaline šampoon, millega koos oli kindlasti vaja palsamit kasutada, sest muidu ei käinud hari hästi juustest läbi. Ta ei olnud halb, aga teist korda ei ostaks. Samas Foamie sarjale üldiselt veel selga ei keera ning tulevikus proovin mõnda nende teist tahket šampooni, mis loodetavasti mu juustele paremini sobib. Hind: 6.90 EUR.

Lovely Peach tolmpuuder - Matistav puuder fikseeris meigi terveks päevaks ja hoidis naha läikimise kontrolli all. Tal oli kerge virsikulõhn, mida oli tunda vaid pealekandmise ajal. Puuder oli läbipaistev ning sobib seega iga nahatooniga kasutajale. Meeldis väga, lihtsalt super hea hinna-kvaliteedi suhtega toode! Hetkel saadaval soodushinnaga 6.23 EUR.

Nacomi sinise savi näomask - Nacomi savimask aitas poore puhastada ning muutis naha elastseks. Mask ei kuivanud näol ära ning ei tekitanud kiskuvat tunnet nagu enamus teisi savimaske, mida ma varem kasutanud olen. Purgikesest jätkus üsna kauaks, nii et olin sellega igati rahul.  Hind: 10.99 EUR.

Sellised tooted said siis otsa detsembrikuus. Kas oled midagi neist kasutanud? Millised on sinu muljed?

No comments:

Post a Comment