Wednesday, August 24, 2022

EBeauty ilupood

EBeauty ilupoes on saadaval väga lai valik tuntud kosmeetikabrändide tooteid, paljud neist sellised, mida Eestis teistes poodides ei müüdagi. (Tutvu brändide valikuga SIIN.) Lisaks põnevale kaubavalikule rõõmustab EBeauty oma kliente regulaarselt ka heade sooduspakkumistega. Pidevalt on neil mingid tooted väga magustate hindadega saadaval ja soodushind pole nende poes vaid sümboolsed paar protsenti, vaid sageli 40%, 50% ja enamgi. Hetkel hea hinnaga olevate toodetega saab tutvuda SIIN ja SIIN.

Lisaks tavalistele sooduspakkumistele on Ebeautyl veel ka püsikliendiprogramm, millega liitujad saavad kõigilt tavahinnaga toodetelt alati 5%  kokkuhoidu ning koguvad igalt ostult boonuspunkte, mis samuti tulevastele ostudele soodukat annavad. 

EBeauty meeskond saatis mulle paki mõnede oma populaarsemate brändide toodetega, et saaksin läbilõiget nende valikust ka teiega jagada. Proovisin järgi sellised tooted:

Frank Body kehakoorija



Kohvilõhnalise kehakoorija minipakis on 20 grammi toodet, millest jätkub üheks väga rikkalikuks või kaheks mõõdukaks kehakoorimisprotseduuriks. Kohviterad pakuvad tõhusat koorimist, stimuleerivad vereringet ning saavad lahti surnud naharakkudest. Tootes sisalduv magusmandliõli hoolitseb selle eest, et nahk oleks peale koorimist meeldivalt niisutatud. Minipakendit ma hetkel EBeautys müügil ei näinud, kuid 200-grammine pakk on saadaval soodushinnaga 9.68 EUR.

Glow Hub toonik



Niisutav näovesi on väga hea virsikulõhnaga. Lõhna on tunda vaid pealekandmise ajal ning pikalt ta nahale püsima ei jää. Toonik niisutab ja puhastab nahka ning selle kasutamise järgselt imenduvad teised näohooldustooted paremini. Ta ei jäta nahale mingit tuntavat kihti, vaid imendub täielikult. Väga meeldib! Hind: 11.25 EUR.

TonyMoly silmakreem



TonyMoly oli esimene Korea kosmeetika bränd, mida ma proovisin ning olen nende tooteid fännanud juba aastaid. Neil on hästi mõnusad ja erilised tekstuurid ja paljudel toodetel ka eriti vahva disaingia pakendid. Floria silmakreem kuulub nende luksuslikku Nutra Energy vananemisvastasesse sarja.


Silmakreem on omamoodi siidise tekstuuriga ja ei meenuta mitte tavalist kreemi vaid pigem silendavat praimerit. Peale selle kasutamist jääb nahk matiks ja märgatavalt siledamaks. Selline tunne nagu oleks nahale mingi tekstuuri hajutav filter peale pandud. Hästi mõnus kreem, mis tekitab suure huvi ka teised Nutra Energy sarja tooted järgi proovida. Hetkel saadaval väga hea soodushinnaga 15.99 EUR.

LuLuLun niisutavad kangasmaskid



Klassikalised niisutavad kangasmaskid tõmbavad naha ilusti pingule ning muudavad selle elastseks ja värskusest pakatavaks. Multipakk sisaldab 7 maski, nii et ühe hinnaks tuleb vaid 2.41 eurot. Ükshaaval ostes on ühe maski hind 5.90 EUR, nii et väga hea diil. Maskipaki hind: 16.90 EUR.

TonyMoly kanepi näokreem



TonyMoly kanepi sarja näokreem on ka väga omamoodi testuuriga - ta meenutab geeli, kuid on siiski väga rammus, nii et nahk saab seda kasutades tõhusalt toidetud. Olen terve suve kasutanud kergeid nahaniisutajaid ning TonyMoly kanepikreem oli neile mõnus vaheldus, mis täitis naha hea-paremaga ning muutis selle erakordselt elastseks.


Kreem imendub kiiresti ja ei jäta nahale libedat kihti, mistõttu sobib ta suurepäraselt ka vahetult enne meikimist kasutamiseks. Praegune soodushind: 18.90 EUR.

Huxley seerum



Huxley Secret of Sahara seerum sisaldab erinevaid nahale kasulikke õlisid, kuid imelikul kombel ei tundu ta üldse õline, vaid hoopis nagu vedelamapoolne geel. Tänu sellele on tema imendumine palju kiirem kui tavalistel näoõlidel, kuid ta pakub nahale siiski kõiki õlides peituvaid hüvesid. Seerum on vananemisvastase toimega, rahustab nahka ning ahendab poore. Ka Huxley tooted on praegu suure soodushinnaga ning seerum maksab vaid 25.99 EUR.

Briogeo juuksehooldustooted



Leidsin oma pakist ka hulga Briogeo juuksehooldustoodete testreid. Šampoonide ja palsamite osas on mul vaja tooteid pikemalt kasutada kui minipakendist välja tuleb, et saaks aru, kas tooted juukseid paremaks muudavad või mitte. Paari kasutuskorra järel saan ainult aru sellest, kui mõni toode kohe üldse ei sobi (näiteks muutuvad juuksed peale pesemist väga kiiresti rasuseks, hoiavad ludult või lähevad kahuseks.) 

Spreide ja kuivšampoonide mõjust saan aga kiiremini aru. Farewell Frizz pähejäetav palsam sobis mu juustele väga hästi ja suutis tõesti kahusust märgatavalt taltsutada, nii et seda julgen soovitada juba peale minitoote proovimist. Scalp Reviwal kuivšampoon mulle aga ei meeldinud. See on pulbri kujul, mitte spreipudelis nagu enamus teisi kuivšampoone. Ta imas rasu küll väga edukalt ära, kuid pulbrit oli väga keeruline juustest välja harjata ning ka peale pikka mässamist jäi siiski juustele hallikas kiht.

Postituse lõppu veel üks tore üllatus ka - EBeauty poes kehtib tähtajatu sooduskood PENELOPE15, mis annab kõigile täishinnaga toodetele -15% soodustust. 

Millised sarjad sinule EBeauty valikust kõige põnevamad tunduvad?


No comments:

Post a Comment