Tuesday, August 16, 2022

Artdeco Luminous Skin

Artdeco niigi väga laia valikuga dekoratiivkosmeetikasari täienes sel suvel uute meigipõhjatoodetega, mis on mõeldud kõigile neile, kes soovivad kerget, värsket ja loomulikuna näivat jumestust. Need tooted annavad kerge kuni keskmise katvuse ja sulavad näoga nii ilusti ühte, et mingit märgatavat meigikihti nahale ei jää. Olen neid praeguse kuumalaine ajal testinud ning tõsiselt proovile pannud ning täna panengi oma mõtted uute toodete kohta kirja.

Light Luminous jumestuskreem



Jumestuskreemil on kerge kuni keskmine katvus. Ta ühtlustab naha kenasti ära, kuid tugevamate värvierinevuste või punaste vistrike katmiseks vajab lisaks ka mõnda tugevama katvusega peitekreemi. Sellega tehtud meik on värske, loomulik ja kerge läikega. Kui mõned kerged jumestuskreemid kipuvad päeva jooksul ära kaduma, siis Light Luminous kreemi katvus aja jooksul ei vähene ning meik püsib ilusana õhtuni välja, seda isegi praeguste väga palavate ilmadega. Päeva keskel oli küll vaja T-tsoon puudriga üle käia, et läikimist taltsutada, kuid jumestuskreem ei ujunud miimikakurdudesse ega tulnud maha. Olen sellega tõesti väga rahul!

Kreemis sisaldub uudne komponent Lumesens, mis kaitseb sinise valguse ja enneaegse vananemise eest ja vähemalt 90% toote koostisosadest on looduslikku päritolu.


Light Luminous umestuskreemi on saadaval viies toonis. Minul on kaks keskmise tumedusega varianti, mida kokku segades saan enda nahale täpselt sobiva tooni nii suvel päevitununa kui talvise jumega. Paletil alumine toon on nr 14 beige sand, mis on ilmselt talvel minu nahale täpne klapp. Praegu, mil olen veidi päevitunud, segan talle juurde ülemist tooni 22 neutral chiffon. Ühe jumestuskreemi hind on 15.90 EUR.

Lisaks jumestuskreemidele tuli Artdeco välja ka kahe uue puudriga, mis täiustavad Light Luminous jumestuskreemi poolt antud kerget ja värsket efekti veelgi:


Läbipaistev tolmpuuder



Klassikaline tolmpuuder kinnitab meigi ning annab kergelt matistava efekti. Ta ei ole väga tugevate matistavate omadustega, nii et soovitaksin seda kuivale või kombineeritud nahale - rasuse naha korral võib ta natuke lahjaks jääda. 

Puuder on heledat nahatooni ning hajub näol täiesti läbipaistvaks - ei anna tooni ega lisakatvust ning ei jäta paksu meigikihi muljet. Mitmed Artdeco meigitoodete pakendid on taastäidetavad ja ka selle puudri puhul saab purgi sisse hiljem täitesisusid osta ning veidi raha kokku hoida.  Puudri hind on 17.90 EUR ja täitepakend maksab 13.90 EUR.

Silmaümbruste puuder



See ülipeeneks jahvatatud puuder on hea abimees kõigile neile, kes on hädas sellega, et meik silmaümbruskurdudesse kogunema kipub. See kinnitab jumestus- või peitekreemi väga hästi ja muudab silmade aluse pisut heledamaks. Meik püsib selle abil tõesti väga hästi - mul on tundlikud silmad, mis tuule või päikese tõttu kergesti vesistama hakkavad, kuid isegi pisarad ei rikkunud selle puudriga kinnitatud jumestust. Purgike on küll väike ja sisaldab vaid 4 grammi toodet, kuid ühel kasutuskorral kulub seda miniatuurne kogus, nii et ainult silmaümbrustes kasutades jätkub teda pikaks ajaks. Hind: 11.90 EUR.

Milliseid meigipõhjatooted sulle meeldivad? Kerge või tugeva katvusega? Matistavad või kumavad? 

No comments:

Post a Comment