Tuesday, December 14, 2021

Tilk! Lab

Kodumaine looduskosmeetikatootja Tilk! on sel aastal eriti usinalt uute toodete kallal tööd teinud. Nende viimane uus sari on valminud koos TalTechiga ning kannab nime Tilk! Lab. Uue teaduspõhise sarja fookuses on looduslike toimeainete tõhusamaks muutmine ning toimeainete parem imendumine. Lab toodete staarkoostisosaks on Korea meditsiinist pärit fermenteeritud must küüslauk, mida on sealmaal läbi aegade kasutatud nii tervise turgutamiseks kui ka nahaprobleemide raviks. Nahahooldustoodetesse lisatuna võitleb must küüslauk enneaegse vananemise vastu ning aitab nahka uuendada ja taastada.

Olin Lab sarja toodete proovimise eel väga põnevil, sest kirjelduse järgi tunduvad nad olevat täpselt sellised, mis mu nahale kõige paremini sobida võiksid. Küüslauk põhitoimeainena tegi aga natuke ettevaatlikuks, sest olgu ta nii kasulik kui tahes - küüslaugulõhn paraku meeldivate hulka ei kuulu ja selle järgi lõhnata ei tahaks. Tooteid nuusutades tuli aga tõdeda, et Tilk! on suutnud nende lõhnad väga meeldivaks ja magusaks timmida ning küüslaugulõhna ei ole tunda ka siis, kui väga hoolega nina pingutada.

Tooteid on Lab sarjas 14, nii et selleks, et tänane kirjatükk liiga pikaks ei läheks, jagan nad mitme postituse peale ära. Esimesena katsetasin järgi sellised tooted:


Niisutav toonik



Tilk! toonikud on juba aastaid mu näohooldusrutiini kuulunud. Kõik nad on väga kiiresti imenduvad, värskendavad, rahustavad ning ei jäta nahale mingit tuntavat kihti. Kreemid-seerumid imenduvad peale nende kasutamist väga hästi ja pumbaga pudelist saab vedelikku otse näole pihustada ning pole vaja kasutada vatipatju.

Uus kurkumiga näovesi tundub nahal täpselt samaugune kerge, värskendav ja rahustav nagu teised Tilk! toonikud, kuid on tänu oma suurele antioksüdantide sisaldusele veel ka vananemisvastaste omadustega. See niisutab, kuid ei ole ülemäära niisutav, nii et ka naha rasusemad piirkonnad on seda kasutades kenasti tasakaalustatud ja ei muutu kiiremini rasuseks. Väga meeldib!   Hind: 21.90 EUR.

Puhastuskreem



Niisutav puhastuskreem sisaldab põnevaid koostisosi - lisaks mustale küüslaugule on kreemis kassinaeris, mis hoolitseb naha niisutamise eest ning vähendab UV kiirguse kahjulikke mõjusid. Veel on puhastuskreemi sisse lisatud teepuud, millel on antibakteriaalne ja põletikuvastane toime. Õrn kreem sobib kõige paremini meikimata näo puhastamiseks või kergete jumestusvahendite eemaldamiseks. Kauapüsivate meigitoodete maha võtmiseks jääb ta liiga nõrgaks. Hind: 22.90 EUR.

Näokoorija



See koorija on ideaalne kingitus välismaal elavatele eestlastele. Tema ülimõnus kadakalõhn on nagu purki pistetud Eestimaa, mis leevendab koduigatsust :) Kadakat on koorijas kasutatud nii hüdrosooli, kadakamarja pulbri kui eeterliku õli näol, mis muudab kadaka põletikuvastase, värskendava ja vereringet parandava toime maksimaalselt tõhusaks. Koorivate osadena on kreemi sisse lisatud aprikoosituuma pulbrit, mis pakub tõhusat kuid samal ajal õrna koorivat efekti. Koorimiskreem on vahulise koostisega ja niisutav ning seda on ülimõnus kasutada. Parim näokoorija, mida ma kunagi kasutanud olen!!! Hind: 22.90 EUR.

Taastav kätekreem



Taastav kätekreem aitab nahal uueneda ning kiirendab mikorhaavade paranemist. See ennetab naha kuivust ning on vananemisvastase toimega. Sidrunilõhnaline vahulise koostisega kreem on tugevalt niisutav ja mulle meeldib seda kõige rohkem kasutada õhtuti enne magama minemist, sest kreem jätab mõneks ajaks kätele libeda kihi, mille imendumine võtab aega. Kui seda igal õhtul kasutada, siis on nahk nii pehme ja toidetud, et päeva jooksul ei ole vaja käsi enam uuesti kreemitada, sest kreemi mõju kestab pikka aega. Hind: 21.90 EUR.

Rahustav deodorant



Alumiiniumivaba deodorant on valmistatud vaid nahasõbralikest komponentidest ja on organismile täiesti ohutu. Kreemdeodorandi koostises olev nooljuurejahu imab endasse liigse niiskuse, kuid jääb ise nahal läbipaistvaks ning ei jäta riietele valgeid plekke. Tsinkoksiid neutraliseerib ebameeldiva lõhna ning sheavõi ja kookosõli hoolitsevad niisutamise eest. Nagu kõigis teistes Lab sarja toodetes, nii on deodorandiski kasutatud musta küüslauku, mis hävitab baktereid. Deodorant on väga tõhus ning hoiab higilõhna tekke ära terve päeva jooksul. Deodorandile annab mõnusa värske lõhna mündi ja apelsini kooslus. Hind: 26 EUR.

Ma olen Tilk! tooteid juba aastaid kasutanud ja nendega alati väga rahul olnud, kuid uus Lab sari ületas kõik ootused! Tõesti tõhusad tooted, mida julgen väga soojalt soovitada! Õige pea kirjutan järgmise postituse, kus tuleb juttu Lab sarja näokreemidest.

Kas oled juba jõudnud mõnda Tilk! Lab sarja toodet proovida? Millised on sinu muljed?

No comments:

Post a Comment