Friday, October 15, 2021

SOSU kangasmaskid

Sel suvel tegin esmakordselt tutvust Iirimaalt pärit SOSU brändiga ning olin koheselt sarjast täiesti võlutud. Luksuslik ja trendikas kosmeetikasari on põhiliselt pühendunud jumestustoodete loomisele, kuid neil on olemas ka mõned nahahooldustooted, mis alles üsna hiljuti Eestis müügile tulid ning on saadaval MeigiWeb e-poes. Sealt jõudiski minuni pakike SOSU kangasmaskidega, mida hetkel on müügil kahte sorti - sära andev ja sügavniisutav. Kangasmaskid on minu ilurutiinis juba aastaid aukohal olnud ning iga kord, kui mõni tähtsam üritus tulemas, on mul kombeks näonahka eelnevalt mõne kangasmaskiga poputada.

Hea kangasmask annab juba 15 minutiga näole üliniisutatud-silendatud efekti ja jumestus jääb pärast peale eriti ilusa ja ühtlase kihina.


SOSU Glow Getter mask sisaldab puuviljaensüüme, mis nahka õrnalt koorivad ning aitavad nahatekstuuri silendada ja pigmendilaike vähendada. Lisaks on mask rikastatud hüaluroonhappega, mis muudab kortsukesed vähemmärgatavaks. Mask sobib ideaalselt kasutamiseks ka enne isepruunistava kreemi näole kandmist. Mõlemad SOSU kangasmaskid on valmistatud biolagunevast materjalist ja on keskkonnasõbralikud.


Moisture Lock mask on aga täielik superniisutaja ja selle kasutamise järgselt on tunne nagu oleks just kosmeetiku juurest tulnud, sest nahk on ülipehme ja otsekui ära täidetud. See sai minu suureks lemmikuks, sest suudab peenikesed miimikakurrud juba ühe kasutuskorra järel praktiliselt olematuks siluda. Soovitan seda soojalt kõigile naistele, kel esimesed kortsukesed tekkima hakkavad - Moisture Lock mask on tõesti tõhus - mahendab silmaümbruse "kanavarbad" väga kenasti ära ja annab nahale võimsa niiskusesüsti.

Mõlema maski hind on 6.90 EUR.

Kas oled SOSU toodetest midagi proovinud? Millised on sinu muljed?

No comments:

Post a Comment