Thursday, March 19, 2020

Avon - Herstory

Avon üllatas mind eile armsa pakikesega, kust tuli välja nende uus naistelõhn Herstory. Lisaks 50-milliliitrisele parfüümveele kuulub Herstory kollektsiooni veel ka sama lõhnaga kehaemulsioon, taskumärkmik ja 10-milliliitrine minisprei.


Avon kirjutab oma uusima lõhna kohta nii: Herstory lõhna luues tahtsime edasi anda inspireerivat aurat naiste ümber, kes püüdlevad kartmatult oma unistuste täitmise poole ning anda impulss nende endi ilusa loo kirjutamiseks.


Herstorys on kombineeritud roosa pipra aroom iirise intrigeeriva hõngu ja patšuli maalähedase ning puiduse lõhnaga. Värskelt peale pihustatuna domineerib iirise lõhn ja minule, kes ma olen rohkem kergete puuviljalõhnade fänn, tundub ta liiga magus ja lilleline. Kui tipunoodid on hajunud, jääb järgi mõnusalt soe ja vürtsikas pipra-patšuli kooslus, mis mulle üllatuslikul kombel jälle väga meeldis.

Lõhn püsib peal kuskil pool päeva, nii et tema suurimad fännid saavad lisaks osta ka 10-milliliitrise minisuuruses pudeli, mida käekotis kaasas kanda, et parfüümi päeva jooksul värskendada.

Herstory reklaamlauseks on "Every woman has a story" ning lõhnakollektsiooni toodete hulka kuulub ka väike valge märkmik, kuhu iga soovija saab hakata oma lugu üles tähendama:


Parfüümvee tavahind on Avoni kataloogis 23 eurot, kuid praegu on väga hea soodusega saadaval Herstory komplekt, kuhu kuuluvad nii täissuuruses kui miniparfüüm ja kehaemulsioon. Kõik kolm toodet koos saab selle pakkumisega kätte vaid 15.99 euro eest.

Kas oled mõnda Avoni parfüümi kasutanud? Milline on sinu lemmik?

No comments:

Post a Comment