Thursday, November 14, 2019

Madara uued näohooldustooted

Madara on Lätis toodetud looduskosmeetikasari, kelle valikust leiab kosmeetikavahendeid nii näole, kehale kui juustele. Tooted on tõesti tõhusad ja olen nende hulgast endale mitmeid suuri lemmikuid leidnud. Natural Goods Company saatis mulle paki Madara uudistoodetega. Olen need nüüd kõik järgi proovida jõudnud ja tänases postituses saan teilegi muljetest rääkida. Etteruttavalt võin öelda, et leidsin nende hulgast endale ka läbi aegade lemmiku silmaümbrusseerumi.


Ocean Love Radiant Energy näoõli




Üheksast väärtuslikust õlist kokku segatud kokteil pakub näole kohest niisutust ja on külmade ilmade saabudes kuivale nahale tõeline kaitseingel. Õlisegu koosneb põnevatest komponentidest, mida väga sageli näoõlides ei kohta - mustika-, muraka- ja jõhvikaseemneõli varustavad nahka vitamiinide ja antioksüdantidega. Põldmarja-, musta köömne ja peterselliõli on nahka elustava toimega ning kõrvitsaseemne-, kurgirohu- ja jojobaõli pakuvad rikkalikku niisutust.

Radiant Energy näoõlil on ülimõnus hapukas-puuviljane lõhn, mis annab kasutamise ajal täieliku aroomiteraapilise elamuse. Tootesse ei ole lisatud mingeid sünteetilisi lõhnaaineid, vaid aroom tulebki looduslikelt õlidelt endalt. Lõhn nahale pikalt püsima ei jää, vaid seda on tunda vaid kasutamise ajal.

Imendumise kiirus on Radiant Energy õlil keskmine - kiiretel hommikutel, mil tahaks kohe peale näo niisutamist jumestamise juurde asuda, ma seda ei kasuta, vaid pigem on ta mul õhtuse nahahooldusrutiini osa ja kannan õli näole enne öökreemi. Ühelt nahahoolduse teemaliselt koolituselt jäi mulle meelde, et näoõlisid ja kreeme võiks kasutada koos, sest nad varustavad nahka erinevate kasulike ainetega ja näole kandmise järjekord võiks alati olla nii, et enne õli ja siis kreem. Sedasi toimides on hommikul nahk imeliselt pehme ja niisutatud. Eriti külmal perioodil on näoõlid mulle väga suureks sõbraks. Hind: 48 EUR.

Re:Gene Optic Lift silmaseerum




See toode ületas mu ootused! Tema toime on kohene ja peale ühte kasutuskorda olid silmaümbruse peenikesed "kanavarbad" praktiliselt kadunud. Täiesti super toode, mida kindlasti püsivalt kasutama jään. Pipetiga pudelikesest on mugav vajalik kogus seerumit kätte saada ja ühel kasutuskorral kulub seda vaid pisike tilk. Toode imendub kiiresti ja muudab naha pehmeks ja elastseks, nii et ei tunne tegelikult otsest vajadust sinna peale veel kreemi kanda, aga kuna kasutusjuhend soovitab kreemiga jätkata, siis olen muidugi sõna kuulanud ja lisaks veel kreemitanud ka. Väga-väga soojalt soovitan, sest nii kiireid kortsudevastaseid tulemusi pole ma varem saanud mitte ühegi teise kreemi abil.

Kui enamasti on loodustoodetega nii, et tulemusi näeb alles peale pikemat kasutamist, siis see seerum on tõeline üllataja, mis tõmbab naha märgatavalt siledamaks juba esimesel kasutuskorral.  Hind: 37.95 EUR.

SOS Eye Revive Hydra kreem-mask




Seda toodet võib kasutada nii kreemi kui maskina. Maskina kasutades tuleb rikkalik kiht kreemi silmade ümber kanda, 15 minuti möödudes imendumata osa salvrätiga maha pühkida ja jääk naha sisse masseerida - kohene niiskusesüst garanteeritud.

Kreemina kasutades tuleb väike kogus toodet nii hommikul kui õhtul nahale kanda nagu iga teisegi silmakreemiga. Imendub kiiresti ja muudab naha pehmeks ja niisutatuks. Hind: 32.95 EUR.

Ocean Love näopuhastusvaht



Ocean Love erikujundusega tooteid on saadaval piiratud koguses ja nad on välja tulnud just pühade puhul, et oleks ilusam ja erilisem neid näiteks kellelegi kinkekotti pista. Samasugune puhastusvaht on natuke tagasihoidlikumas kuues kogu aeg ka Madara põhikollektsioonis saadaval.

Vaht sobib meigi ja mustuse eemaldamiseks nii silmadelt kui näolt. Ta ei aja silmi kipitama, nii et sobib kasutamiseks ka tundlike silmade puhul. Kahjuks ei saa ta veekindlatest meigitoodetest jagu ja ma eelistan kasutada just neid, nii et minule jääb tema toime pisut lahjaks. Aga kes on harjunud meiki tegema tavalise ripsmetušiga ja kergemat sorti meigipõhjatoodetega, siis sobib see näopuhastaja ilmselt hästi. Hind: 20.10 EUR.

Kas oled Madara toodetest midagi proovinud? Millised on sinu lemmikud?

No comments:

Post a Comment