Monday, May 13, 2019

BioNike päikesekaitse

BioNike on väga laia tootevalikuga apteegikosmeetikasari ja nende lettidelt leiab kõik tooted nii nahahoolduseks kui ka jumestamiseks. Katmata ei ole jäänud ka suvise nahahoolduse üks olulisemaid tootegruppe - päikesekreemid. Neid on BioNikel päris õrnast faktorist 6 kuni tõeliselt tugeva SPF 50ni välja, nii et sobiva leiab igaks elujuhtumiks. BioNike meeskond varustas mind tugevamat sorti päikesekaitsetoodetega, sest hele nahk vajab ka Eesti suves kõrge faktoriga kreeme.


SPF 50 päikesekaitsepulk




Ülitugeva päikesekaitsega pulk saab mul igapäevast kasutust ja seda juba maikuust alates. Mul on näol mõned kohad, kus pigmendilaigud kohe esimeste päikesekiirtega end ilmutama hakkavad, nii et see pulk leidis koha mu meigikotis ja enne jumestuskreemi näole panemist kannan neile aladele, kus varem pigmendilaike esinenud on, SPF 50 kreemi peale.

Toode imendub väga kiiresti ja kohe peale selle nahale kandmist saab jumestamisega pihta hakata. Loodan tänu BioNike pulgale sel suvel pigmendilaikudest pääseda. Hind: 15.24 EUR.

SPF 30 päikesekaitsepiim



Kerge päikesekaitsepiim imendub väga kiiresti ja olen seda kasutanud nii enda kui ka laste naha kaitsmiseks. Kiire imendumine on just laste sisse määrimise juures eriti oluline, sest nemad ei malda kunagi oodata, millal kreem peale kantud saab.

Toode on peaaegu lõhnatu ja omab matistavat efekti. Ta ei ummista poore ja sobib seega väga hästi ka näol kasutamiseks. Hind: 16.38 EUR.

Kas oled suvised päikesekaitsetooted juba ära ostnud? Milliste kasuks otsustasid?

No comments:

Post a Comment