Thursday, May 30, 2019

Artdeco Bronzing Sunset Stories

Artdeco selleaastane suvekollektsioon kannab nime Bronzing Sunset Stories ja nagu nimestki arvata võib, on põhirõhk sellistel toodetel, mis aitavad päikesepruuni jumet saavutada. Kollektsiooni hulka kuulub näiteks väga praktiline kolmest toonist koosnev päikesepuuder ning jumet andvad kreemid näole ja kehale.

Minule saatis Artdeco meeskond katsetamiseks sellised tooted:

Sunset Story päikesepuuder



Päikesepuuder koosneb kolmest sektorist, mis kõik on piisavalt suured, et saaks pintsliga vajadusel puhtalt kätte vaid ühte soovitud tooni. Keskmine osa on kergelt sädelev ja äärmised matid ning neid omavahel segades saab sobiva päikesepuudritooni nii siis, kui jume on talviselt hele, kui ka sel ajal, mil päike on palged pruuniks päevitanud.

Sunset Stories kollektsioon on rüütatud särtsakatesse roosadesse pakenditesse. Suurem karp on päikesepuuder ja väiksem põsepuna:



Päikesepuuder on tugeva pigmendiga, aga kuna tooni sügavust mõjutab suuresti pealekandmiseks valitud pintsel, siis annab pintsli valikuga endal hajutamistööd märksa lihtsamaks teha. Tihedamate karvadega pintslid annavad tugevama värvilaigu ja kohevad-pehmed pintslid õrnemalt hajutatud tulemuse. Mina alustan tavaliselt päikesepuudri peale kandmist suure ja koheva pintsliga ning käin sellega üle näo ääred, juuksepiiri ja kaela. Konkreetsema modelleerimistöö jaoks läheb järgmisena käiku Artdeco enda päikesepuudripintsel, millega rõhutan põsesarnade alust ja annan veidi tumedust ka ninakülgedele.

Päikesepuudri hind:26.90 EUR.

Põsepuna "Heat Beat"



Ka põsepuna koosneb kolmest sektorist ja sarnaselt päikesepuudrile on tema kaks äärmist tooni matid ning keskmine kergelt sädelev. Puuder on väga tugeva pigmendiga ja piisab vaid õrnast pintslipuudutusest, et üheks korraks vajaminev kogus kätte saada. Toonid jäävad kummalisel kombel nahale isegi tugevamalt kui nad toosis paistavad, nii et nad on kohe erakordselt pigmendirikkad. Mina olen kõige rohkem kasutanud seda kõige heledamat roosat sektorit ja see annab põskedele kohe täitsa märgatava õhetuse, kuigi pakendis tundub ta väga õrnake. Värv püsib põskedel hajumata terve pika päeva, nii et igati praktiline toode. Hind: 24.90 EUR.

Lip Jewels huulepulk



See on kõige ilusam huulepulk, mida ma näinud olen. Toon Pink Positive on väljast kaetud kuldse sädelusega, mis jääb huultele küll väga vähe peale, sest on ainult välisküljel, aga valguse käes keerutades on see lausa hüpnootiline ja mõjub minusugusele suurele meigifännile nagu teraapia - ilusate asjade vaatamine teeb meele ju ikka heaks :)  Pildi peal ei jää see sädelus kuigi hästi näha, selleks tegin temast väikese videoklipi, mida saab näha SIIN. On ju ilus?

Kaugelt vaadates on ta huultel tavaline roosa, aga huulepulga sees olevad ülipeened sinised säraosakesed annavad roosa põhitooniga segunedes huultele mõne nurga alt hoopis lillaka helgi ja päris intensiivse sädeluse, nii et valguse käes on huulevärvi toon pidevas muutumises. Tõeliselt efektne ja huvitav toode. Minu mugavustsoonist jäävad sädelevad huulepulgad küll välja, nii et ilmselt kuigi sageli ma seda kandma ei hakka, aga kõik glitterifännid leiavad temas kindlasti uue lemmiku, sest huulepulk on väga mugav kanda, ei kuivata huuli ja püsib hästi. Lisaks roosale on Lip Jewels huulepulka saada ka nude toonis.  Hind: 17.90 EUR.

Perfect Teint jumestuskreem



Perfect Teint jumestuskreem on pakitud luksuslikku pumbaga klaaspudelisse ja sisaldab hooldavaid ning kortsude vastu võitlevaid komponente. Saadaval on 6 tooni ning sobiva leidmise teeb lihtsaks see, et tootekirjelduses on kohe ära toodud, kas ta sobib külma, sooja või neutraalse alatooniga nahale. Ehk siis kui su nahk on kollakas, vali soojade toonide hulgast, kui roosa, siis sobivad sulle külmad toonid ja kui ei saagi aru, kas kaldud rohkem kollase või roosaka poole, siis tõenäoliselt klapib sulle neutraalne. Minu naha alatoon ongi neutraalne ja sobivaks tooniks Soft Vanilla.

Jumestuskreem on keskmise kuni tugeva katvusega, olenevalt sellest, kas kannad peale ühe või kaks kihti. Tal on väga hea püsivus ja päeva jooksul kulub ta minimaalselt. Mul kipub jumestuskreem kõige rohkem kuluma lõua pealt, sest lapsed istuvad mul sageli süles ja hõõruvad oma peaga lõualt jumestuskreemi maha. Perfect Teint on võrdlemisi puudutuskindel ja isegi siis, kui põnnid mu meiki päeva jooksul korduvalt maha pühkida proovivad, on seda kreemi kasutades õhtu lõpukski veel jumestus täitsa tiptop. Kulumisest annab aimu vaid see, et kui hommikul on meigikiht hästi sile ja ühtlane, siis päeva peale hakkab naha tekskstuur esile tulema. Jumestuskreem on küll endiselt olemas, lihtsalt õhtu lõpuks enam mitte nii värske. Aga igal juhul oma kauapüsiva toote nimele teeb Perfect Teint au. Hind: 19.90 EUR.

Uusi tooteid kasutades tuli jumestus välja selline:


Kas oled Artdeco valikust midagi proovinud? Milline toode on sinu lemmik?

No comments:

Post a Comment