Monday, January 1, 2018

Põhi peal

Detsembris sai lõpuni kasutatud rida tooteid. Mida neist kiidan, mida laidan:


Natura Siberica Faroe Islands kehakoorija - Kehakoorijatest rääkides on Natura Siberica minu jaoks täielik superlemmik. Koorijaid on neil tohutult laias valikus ja kõik, mida siiani proovinud olen, ka väga head. Vetikaid sisaldav Farao Islands koorija on pinguldava toimega, koostiselt paks ja kleepjas ning ei pudene nahalt maha. See pakub nii tõhusat koorimist kui intensiivset niisutust ja peale tema kasutamist võib vabalt kehakreemi kasutamise vahele jätta. Väga meeldib! Hind 12.25 EUR.

Natura Siberica astelpaju palsam - Palsamit kulub meie peres nagu leiba, sest lisaks minule tarvitavad seda ka mu pikapatsilised tütred. Niisiis proovin leida tooteid, mis oleksid tõhusalt niisutavad ja parandaksid juuste kammitavust, kuid samas ka sõbralike koostisosadega, et sobiksid lastele kasutamiseks. Lisaks võiks hind olla mõistlik, sest palsamipudelid tühjenevad meil ülehelikiirusel. Natura Siberica palsam vastas kõigile neile tingimustele ja sai suureks lemmikuks. Kindlasti ostan veel. Super hinna-kvaliteedi suhe! Hind 6.30 EUR.

Depend silmameigieemalduspadjakesed - Selle toote osas on mul kahetised tunded. Ta võttis meigi maha küll, kuid vajas omajagu aega, et jumestust lahti sulatada. Suur pluss, et ta oli silmade vastu õrn ja ei pannud neid kipitama. Samas kasutusmugavus jättis soovida. Padjakesed olid üliõhukesed ja mitte kuigi pehmed. Viimane kolmandik purgist oli kuivavõitu ja olgugi, et sulgesin kaane alati korralikult, kippusid niisutatud padjakesed ära kuivama. Tegi oma töö ära ja midagi hullu mul tootele ette heita ei ole, aga ilmselt rohkem ei osta. Hind 4.85 EUR.

The Body Shop Born Lippy huulepalsam - Ülihea maasikalõhnaga palsam, mida kasutades oli esialgu suur vaimustus, sest toode niisutas hästi ja tema lõhn oli võrratu. Kahjuks lahtus vaimustus juba paari päevaga, sest huuled hakkasid peale palsami kasutamist kipitama. Kahtlustan, et just needsamad mõnusa lõhna eest hoolitsevad ained olid kurjajuureks. Nii et kahjuks jäi sõprus selle tootega üürikeseks ja lõpuni ma topsikest ei kasutanud. Hind 5.50 EUR.

Vestige Verdant Rare Oil Blend näoõli - Kodumaise luksuskosmeetika lipulaeva kõik tooted olen omal nahal järgi proovinud ja nendega ülirahul! Talvel kipub mu näonahk väga kuivaks minema, kuid Vestige Verdant päästab päeva ja suudab kõik mu naha vajadused rahuldada. 100% orgaaniline Rare Oil Blend koosneb haruldastest iluõlidest ja on niisutav, silendav, noorendav ja ilmastikutingimuste eest kaitsev. Kõik Vestige Verdant tooted läbisid hiljuti uuenduskuuri ja sellisel kujul Rare Oil Blendi enam saadaval ei olegi, kuid olen uue Rare Oil Blendi juba järgi proovinud ja see on vanast veelgi parem! Kasutasin õli enamasti koos näokupumassaažiga ja niisutav-pingutav efekt oli selle protseduuri järel kohe näha. Hetkel on Vestige Verdant kodulehel sooduspakkumised ja uuendatud Rare Oil Blend näoõli saab kätte 48.75 EUR eest.

Lumene Arctic Glow huuleõli - Õli on huuleläikelaadses tuubis ja olgugi, et värvilt oli ta erkpunane, siis tooni andvaid omadusi tal ei ole ning toode on mõeldud ikkagi huulte hooldamiseks, mitte värvimiseks. Mõnusalt niisutav ja sobib kasutamiseks huulepalsami asemel. Ei imendu üleni huulte sisse nagu palsam, vaid jätab huultele läikiva kihi. Kasutasin sageli ka koos mattide huulepulkadega, mis muidu huuli kuivatama kippusid - õli ei muutnud all oleva huulepulga tooni, vaid andis lihtsalt läiget ja muutis kandmise mugavamaks. Hind: 4.85 EUR.

Joik huulepalsam - Läbinisti looduslik väga kergelt tooniv huulepalsam. Kõvema koostisega ja ei jätnud huultele paksu rasvast kihti. Pisut häiris tema vahajas lõhn ja maitse. Hind 5 EUR.

Gerard's Mon Prix seerum - Ülikiiresti imenduv niisutav seerum on ideaalne meigi all kasutamiseks. Väga sobilik toode professionaalse jumestaja meigikohvrisse - seerum imendub väga ruttu ja saab kohe peale selle kasutamist meikima hakata. Väikesest tuubist jätkus kaheksaks kasutuskorraks. Hind 3. EUR.

Selliste toodetega tuli siis detsembris hüvasti jätta. Kas oled mõnda nende hulgast proovinud? Millised on sinu muljed?

No comments:

Post a Comment