Thursday, May 4, 2017

Avoni #YesChallenge

Avonil läks täna käima #YesChallenge- nimeline meigiväljakutse, mis kutsub üles jumestusega eksperimenteerima. Esimesed 50 osalejat saavad auhinnaks uue noorusliku Mark meigisarja huulepulgad ja peaauhinnaks on fotosessioon, mille pildid avaldatakse Buduaar Teen kaante vahel. Nii et kui soovid tunda end ühe päeva jooksul ajakirja kaanestaarina, lasta teha professionaalne jumestus ja jäädvustada kogu see ägedus piltidele, siis võta kindlasti osa!

Esimeseks ülesandeks on punane huul.





Väljakutses osaleda saad nii:

1. võõpa suu punaseks
2. jäädvusta tehtud meik pildile
3. lae pilt Facebooki, Instagrami või Snapchati
4. lisa juurde märksõna #yeschallenge ja tagi @avoneesti

Väljakutse kestab 14. augustini ja rohkem infot selle kohta on SIIN.

Avon saatis mulle valiku Mark sarja huuletooteid, et saaksin teil aidata väljakutse jaoks just seda õiget punast valida :)


Kotis oli nii huulepulki kui -läikeid, aga minu süda kuulub juba esimesest proovimisest just neile Plump It huulepulkadele. Mul on sama sarja särtsakas lillakas toon Plumping Plum juba mõnda aega kasutuses ja selle püsivusest ja rikkalikust pigmenteeritusest saan rääkida vaid ülivõrdes. Niisiis olin väga rõõmus, kui veel kahes toonis Plump It huulepulkade omanikuks sain. Uuteks toonideks olid klassikaline särtsakas punane Rebel Red ja marjapunane Reddy to Go:


Tumedam Reddy to Go (pildil alumine) paistis täpselt minu toon ja proovisingi esimesena järgi just selle:


Huultel jäi ta isegi erksam kui pulgas ja muutus sügavast marjasest hoopis fuksiatooniks. Püsivus on sel huulepulgal lihtsalt kuldaväärt. Lubab süüa-juua nii, et ei kao kohe ära ja kui hajuma hakkab, siis hästi ühtlaselt ja on igas kulumisetapis ka kena. Koostiselt niisutav ja kerge läikega, mis huuli veidi lopsakamaks teeb. Tõelised lemmikud, mida erksa huule sõbrale kindlasti soovitada julgen. Saadaval 15 värvitooni. Uues kataloogis on Plump It huulepulgad saadaval soodushinnaga 5.59 EUR.

Teisena proovisin järgi Mark Big Colour huuletindi:


Sain neid tervelt kaks tükki - tumedam kannab nime Strawberry ja heledam Raspberry. Strawberry on selline tuhmimat sorti punane, mis sobib edukalt igapäevaseks kandmiseks ka neile, kes muidu punast huult pelgavad. Raspberry on särtsakas punane ja üks nendest super headest toonidest, mida kandes hambad kohe eriti valged näivad.

Kataloogis saad valida 7 värvitooni vahel. Huuletindid on pakitud markerilaadsesse pliiatsisse, mis teeb pealekandmise lihtsaks ja täpseks. Huuli värvides tuleb pliiatsit hoida püstises asendis, et värv švammotsikusse voolaks, muidu kipub otsik kuivaks jääma ja värv ei jõua huultele. Täielikult katva tulemuse jaoks oli vaja huuled 2 korda üle värvida. Tint jätab poolmati lõpptulemuse, toode imendub huule sisse ja ei jäta mingit tuntavat kihti. See püsib väga hästi ja pole karta, et  värv hammastele liiguks. Mulle meeldib huuletindi peale veel värvitut hügieenilist huulepulka kanda, et huuled kuivama ei hakkaks. Miinusena kipub ta tugevamalt peale jääma kuivematele kohtadele, nii et ketendavate huulte korral on seda parem mitte kasutada. Ka huuletintidele kehtib praeguses kataloogis soodushind 5.59 EUR.

Pakist leidsin midagi sobivat ka klassikalise huuleläike sõpradele - Glossy Tube huuleläige toonis Apple Red.


See toode jätab läbikumava värvitooni, aga väga intensiivse läike. Huuleläike kohta on püsivus päris hea. Süües-juues kaob ta ära, kuid muidu püsib kenasti mitu tundi. Jätab huuled algul pisut kleepima, aga see on ka ainus miinus. Hind 6.30.

Avoni #YesChallengest saad osa võtta muidugi ka juba kodus olemas olevat punast huulepulka kasutades, aga kui sul parajasti head punast tooni meigikotis ei leidu, siis äkki avastad just mõnes Mark sarja tootes oma uue lemmiku:)

No comments:

Post a Comment