Thursday, January 12, 2017

Meigimängud Maybellinega

Nude silmameigi trend ei näita hääbumise märke, sest see look sobib absoluutselt kõigile. Nude meigipalette leiab vist küll iga kosmeetikatootja valikust. Maybelline eelmise aasta suvekollektsiooni kuulub The Blushed Nudes palett, milles on lisaks tavapärastele pastelsetele roosakatele ja beežikatele toonidele esindatud ka pronksjad, hõbedased ja lillakad värvid.


Palett koosneb 12 üksteisega lihtsalt kombineeritavast toonist, millest 11 on sädelevad ja 1 matt. Ainus matt toon on ülemises reas paremalt teine helelilla värv.


Heledate toonide pigment on hea – ka kuiva pintsliga peale kandes jääb see nii intensiivne kui karbis näha. Tumedad toonid päris sama tugevalt nahale ei jää – kui soovid nendest maksimaalset tulemust välja pigistada, tuleb neid peale kanda märja pintsliga. Eriliseks lemmikuks tumedate toonide seas on mul alumises reas kõige parempoolsem toon, mida olen märja peenikese pintsliga peale kandnud laineri asemel. Värv sisaldab pisikesi roostekarva säraosakesi, mis lainerijoone tõesti väga ilusaks ja eriliseks teeb.

Kasutasime uusi tooteid, et teha selline jumestus:




MUA: Liina Notta

The Blushed Nudes palett sobib hästi kerge päevameigi jaoks, kuid seda saab sobitada ka efektsemate jumestuste juurde. Seekord rõhutasime hoopis huuli. Selliste ombre huulte jaoks ei ole vaja musta huulepulka – põhilise osa huultest saab välja joonistada musta silmapliiatsiga ja keskele kanda tumedat punakaslillat huulepulka. Jääb vaid hoolikalt hajutada ning valmis ongi :)

Kulmude värvimiseks läks käiku Maybelline Brow Satin toonis Medium Brown.


Toote ühes otsas on väljakeeratav kulmupliiats ja teises otsas puuder. Puuder peidab end korgi sees ja kätte saab seda pliiatsi teises otsas oleva švammaplikaatoriga. Medium Brown on üsna tume, nii et kui soovid väga loomulikuna näivaid kulme, mis sobiksid kerge päevameigiga, oleks mõislik valida heledam variant. Meie tänase jõulisema looki juurde sobis see tumedus aga otsekui valatult.

Ripsmed said värvitud Maybelline Push Up Drama ripsmetušiga:



Tušš pikendab ja tihendab ripsmeid ja on ülimalt püsiv. Sellega ei ole kunagi ohtu, et päeva jooksul tušipuru silmade alla pudeneks. Ülimal püsivusel on ka üks miinus – eemaldamiseks vajab see väga tõhusat silmameigieemaldajat. Mul oli kodus üks meigieemalduspiim, paar erinevat mitsellaarvett ja Cotton Plus meigieemalduspadjad ja ükski neist ei saanud ripsmetušist jagu. Lõpuks eemaldasin selle näoõliga. Küsisin nõu ka Maybelline jumestajalt Liisalt ja tema soovitaski selle eemaldamiseks mõnda meigieemaldusõli. Niisiis super tušš, aga vajab kindlasti ka tõhusat vahendit, et õhtul silmad puhtaks saada.

No comments:

Post a Comment