Wednesday, January 11, 2017

Avoni uudistooted

Kooli ajal olin Avoni konsultant ja sel perioodil oli julgelt 95% minu kosmeetikast pärit just nende valikust. Aasta algul üllatas Avon mind toreda pakiga, millest tuli välja üks hiigelsuur värviline komm ja mõned uudistooted.


Kataloogi sirvides tabas mind mõnus nostalgiahoog- mitmed tooted, mida ma juba 10 aastat tagasi armastasin, on siiani olemas (paljud küll saanud vahepeal uue pakendikujunduse) ja muidugi rikkalikult hetketrendidega kaasas käivat tuliuut kosmeetikat. 

Näidisjumestuse jaoks tuli mulle appi kaunis Sandra ja proovisime kõik meigividinad kohe töös järgi.


Riided ja ehted: Fankadelik

Ripsmetel läks käiku uue kataloogi kaanestaar - Avon True Color Supreme must tušš. (19. jaanuaril kehtima hakkavas kataloogis müügil soodushinnaga 5.99 EUR.) 



Ripsmetušš on hooldava koostisega sisaldades argaania- ja kookosõli ning e-vitamiini. Ta on pikendava toimega ja eraldab ripsmed üksteisest, mis jätab hästi korrektse ja puhta tulemuse. Mulle meeldib see eriti päevameigi juures kasutamiseks. Tušš on kauapüsiv, ei pudise ega määri, samas tuleb ta lihtsalt maha ka õrna meigieemaldajaga.

Põsesarnadele tupsutasin veidi Magix multi benefit helendavat pliiatsit:


Konkreetse highlighti saamiseks jääb tema pigment nõrgaks ja kasutada on seda mõtet juhul, kui tahad mõnele näoosale anda lihtsalt veidi sädelust. Sädelus on hästi diskreetne ja mulle meeldib pliiatsit kanda näiteks silmade alla, et valgustpeegeldavad osakesed pilgule värskust annaksid. Kerge sädelus jääb näha ka siis, kui toote peale puudrit kanda. (Hind 8 EUR.)

Esimesel pildil oleva meigilooki juures läks huultel käiku Ultra Glazewear roosa huuleläige (toon Mulbery): 


Tegu on ühe tõeliselt hea igapäevase huuleläikega, mis sobib vist küll igasuguse nahatooniga ja väga erinevate meigistiilidega koos kandmiseks. Kui ei suuda otsustada, millist värvi valida, aga päris paljaste huultega ka kodust välja astuda ei taha, siis selline sobib-kõigega läige on üks väga tänuväärt toode. Jätab õrna läbikumava tooni, ei kleebi ja on huuleläike kohta päris hea püsivusega. (Hind 6.50.)

Pakist tuli välja veel lillakas Vivid Cherry huulepulk, mis on kaks ühes - hea katvus ja püsivus nagu huulepulgal, aga kena läige nagu huuleläikel. (Uues kataloogis saadaval hinnaga 5.59 EUR.) Tänu läikivale värvilisele pakendile jääb see kosmeetikakotis hästi silma ja saab seetõttu kindlasti palju kasutust. Ma hoian oma huulepulkasid küll läbipaistva koti sees, aga ikka on sealt õiget tooni vahest päris keeruline leida ja eristuv välimus teeb soovitud huulepulga leidmise palju lihtsamaks.


Huultel jääb see väga ilusa kirka tooniga:


Riided ja ehted: Fankadelik

Uues Avoni kataloogis on üldse ülimalt rikkalik valik kõikvõimalikes toonides huuletooteid - läikega, matid ja kõik veel väga hea hinnaga.

Lisaks eelpool mainituile saadeti mulle veel üks huulepulk, mis lähemal vaatlusel osutus hoopis mälupulgaks:



Väga vahva vidin, mis leiab kindlasti kasutust :)

Kas oled Avoni tooteid kasutanud? Mis on sinu lemmikud?

No comments:

Post a Comment