Saturday, October 15, 2016

Luksuslik Artistry meigisari

Artistry on Amway jumestussari, mida poodidest osta ei saagi, vaid mille soetamiseks peab pöörduma Amway konsultantide poole. Sain proovimiseks nende luksusliku kauapüsiva meigisarja tooted, mis mu südame hetkega võitsid.
Katsetasin järgmisi meigivahendeid:

Artistry Exact Fit jumestuskreem (Hind 45 EUR)



Jumestuskreemi on saadaval üheksas värvitoonis ja see lubab lausa 24-tunni pikkust püsivust. Minul pole põhjust olnud 24 tundi järjest jumestust kanda, aga tubli 12-tunnise päeva pidas see nahal kenasti vastu küll, nii et oma kauapüsivat nime õigustab Exact Fit kreem igati.
“Blur filtri efekt” on viimasel ajal meigipõhjatoodete reklaamimise juures hästi popp väljend, aga siiani ei ole minu jaoks ükski teine toode sellist tulemust pakkunud, mida ma tõesti blur efektiks julgeksin nimetada. Artistry kreemi kasutades oli küll kohati tunne, et nahka oleks nagu fototöötlusprogrammiga veidi järgi aidatud 🙂 Tootekirjeldusest lugesin, et kreemi koostises sisalduvad Tahiti pärlid ja optilised prismad, mis sellise pehme fookuse efekti annavad. Eriti ilus on Exact fit kreemiga tehtud meigipõhi kunstvalguses, nii et sobib ideaalselt tugevama õhtumeigi ja fotojumestuse tegemiseks. Päevavalguses on ta minu maitsele veidi liiga tugevalt kattev, sest üldiselt armastan kergeid ja läbikumavaid meigipõhjatooteid. Kreem peaks olema mõeldud igale nahatüübile, aga ilmselt sobib see eriti hästi just rasusema nahatüübiga inimestele. Mul on osa näost kuiv ja seal ei jäänud kreem peale sama siledalt ja täiuslikult kui näo rasusematel aladel.
Jumestuskreem nõuab veidi aega, et nahaga haakuda. Umbes pool tundi peale kreemi nahale kandmist avaldus tema headus täies ilus – selle ajaga jõudis naha loomulik niiskus kreemikihti niisutada ja sulatas selle veatuks.
Mulle saadetud toon 501B sobib keskmisest veidi jumekamale nahale ja oli minu jaoks puhtalt kasutades liiga tume, mistõttu pidin seda tooni kohandavate tilkade abil enda jaoks parajaks timmima.



Kreem meeldib mulle väga. Päris iga päev ma nii katvat meigipõhja ei kannaks, aga õhtumeigi või fotosessiooni eel kasutamiseks lihtsalt super!
Artistry Signature Color põsepunad ja neljased lauvärvipaletid tulevad loodussõbralikes täitepakendites.

Saad osta kauni kuldse karbi, mis maksab 19 eurot ja sinna soovitud toote sisse panna. See näeb väga šikk ja luksulik välja:

Põsepuna ja lauvärvipaletid on ühesuurused ja sobivad samasse karpi panemiseks. Signature Color tooted on kauapüsivad ja infoleht lubab, et need püsivad näol tuhmumata 12 tundi.

Artistry Signature Color põsepuna, toon Sweet Pink (Hind 38 EUR)




Põsepuna on väga kergelt hajutatav ja üsna õrna tooniga. Kui kanda nahale vaid üks kiht, siis jätab see väga kerge ja õrna õhetuse, aga toode lubab soovitud tooni hästi üles ehitada ja kui üksteise peale kanda mitu kihti, saab kätte samasuguse erksuse kui karbis. Mõnus on see, et ka siis, kui kanda peale korraga mitu kihti, ei jää nahk kuiv ja puudrine, vaid kaunis ja värske. Sweet Pink sisaldab ka veidi säraosakesi ja sellega tehtud jumestus jääb kergelt küütlev. Püsivuse osas esines Signature Color põsepuna teistest toodetest veidi kehvemalt – kuskil 6 tunni pärast oli märgata, et värv hakkas hajuma ja õhtuks oli põsepuna väga vähe näha.
Artistry Signature Color lauvärvipaletid (ühe hind 53 EUR)
Neljast omavahel kergelt kombineeritavast värvist kokku pandud värvikomplektid annavad palju mänguruumi. Mina sain pruunide ja kuldsete toonidega komplekti Spice Bronze

Ja roosa-pruunide toonide komplekti Pink Chocolate.


Mõlema komplekti kolm heledamat tooni on kumavad satiiniläikesed ja tumedaim sisaldab natuke sädelevaid osakesi. Toonid hajuvad üksteise sisse nii ilusti, et lausa ime ja nendega on lihtne teha õrnu suitsuseid üleminekuid. Nahal jääb lauvärv hästi siidine ja mõnus. Mõlema komplekti heledaim toon ongi mõeldud ka näol särapuudrina kasutamiseks ja seda on ettenägelikult paletti teistest kohe kolm korda rohkem pandud. Highlighteri toon on mõlemas komplektis piisavalt hele, et sobib ka põhjamaise jumega inimestele. (Minu jaoks on sageli palettidega kaasas olevad “üks toon sobib kõigile” highlighterid liiga tumedad.)
Mõlemasse komplekti on valitud hästi praktilised ja kergesti kasutatavad toonid ja värvivaliku poolest ei oskagi ühte teisele eelistada. Kasutusmugavuselt sai kerge edumaa Spice Bronze, kuna tema kõik värvid olid väga hea pigmendiga. Pink Chocolate toonide pigmenteeritusega jäin muidu väga rahule, ainult heleroosa toon jäi teistele alla ja oli minu vajaduste jaoks veidi lahja. Samuti sai pruunide-kuldsete toonide palett Spice Bronze lisaplussi selle eest, et ükski tema toonidest ei pudisenud. Roosa-pruunide toonide komplekti tumedaim värv kippus nimelt natuke silma alla pudenema. Mõlema paleti püsivus on väga hea. 12 tunni pärast oli värv vaid väga-väga kergelt silmavaos liikunud, aga ülejäänud laul püsis kirkana ja veatuna terve pika päeva jooksul.
Artistry kauapüsiv silmapliiats (Hind 22 EUR)

Mina sain toonid Plumberry ja Brown.



Suitsune tumelilla toon sobib ideaalselt kokku Pink Chocolate paletiga ja Brown haakub hästi kõigi Spice Bronze paleti värvidega. Need pliiatsid poleks nagu pärit meie maailmast ja mul on keeruline leida õigeid sõnu nende tekstuuri kirjeldamiseks. Pliiatsid on väga pehmed ja siidised ning libisevad nahale juba esimesel kergel tõmbel. Samas on pliiats jälle piisavalt kõva, et ei vaju naha vastu surudes kohe lömmi ja säilitab oma hea ja täpse otsa. Nii et samal ajal nii pehmed kui kõvad 😀 Pliiatsite sabas on viltotsik joonte suitsuseks hajutamiseks. Eriliseks lemmikuks saab Plumberry, sest lilla on lihtsalt nii minu toon. Püsivuselt on pliiatsid väga head ja 12 tundi nahal vastu pidada ei olnud nende jaoks mingi probleem. Nahale kantuna tuleb neid kohe hajutada, sest umbes minutiga kinnitub värv väga tugevalt nahale ja ei liigu sealt päeva jooksul enam kuhugi.
Kõik Artistry tooted said hetkega suurteks lemmikuteks ja leiavad koha mu meigilaual. Tutvu Amway toodetega ja leia endale konsultant nende kodulehelt: http://www.amway-estonia.com/

No comments:

Post a Comment