Thursday, July 6, 2023

Ringana

Fresh, excellent, trendsetting - nii tutvustab end Austria looduskosmeetikafirma Ringana. Nende tootevalikust leiab kosmeetikat nii näo- keha- kui juuksehoolduseks ja lisaks pakuvad nad laia valikut toidulisandeid, et keha saaks hoolitsust nii sees- kui välispidiselt.

Ringana kuulutab uhkusega, et nende toodetel on alati värskuse garantii ning kõikidel pakenditel on peal "parim enne" kuupäev nagu toidukaupadel. Lisaks püüavad nad oma klientides wow- efekti tekitada ning neile pidevalt uusi ja innovaatilisi tooteid pakkuda.

Ringana saatis mulle pakikese nende erinevate reisisuuruses toodetega. Neil on lai valik erinevaid minitoodete komplekte - näohooldus, kehahooldus, spetsiaalselt meestele mõeldud tooted jne. Tutvu kogu valikuga SIIN.


Mina sain endale kaks komplekti. Wash boxi kuuluvad järgmised tooted:

Dušigeel
Šampoon
Intiimspesuvaht
Kreemdeodorant 
Hambapuhastusõli

Minu lemmiktooteks sai nende seast viimane - hambapuhastusõli. Ma olin varem kuulnud küll sellisest asjast nagu "oil pulling"ja nüüd proovisin selle ise ka järgi. Oil pullingu käigus käigus loksutad õli suus, tõmbad seda hammaste vahelt läbi ja see puhastab suu ja hambavahed väga tõhusalt ära.  Ringana õli on mõeldud hambapasta asemel kasutamiseks ning ta puhastab hambavahed ära palju paremini kui tavalise pastaga harjamine.

Minitoodete pakendis on iga toote kohta kaasas väike kaardke, kus peal on kirjas kasutusjuhend ja koostisosad.



Teine pakk sisaldab näohooldustooteid:

Puhastuspiim
Toonik
Niisutav seerum
Näokreem

Komplekt on mõeldud rasusele nahale ning peale nende kasutamist ei jää nahk rasvaseks ega läikima.



Ringana saadab oma tooteid üle terve Euroopa. Postikulu Eestisse on 6.50 EUR ja üle 80-eurostele tellimustele saatmistasu ei lisandu. Pakk jõuab kohale 2-8 tööpäeva jooksul.

No comments:

Post a Comment