Tuesday, July 5, 2022

LaCabine ampullid

Igasugused ekstreemsed ilmaolud, olgu selleks siis tavatu kuumus või krõbe külm, panevad mu naha kohe imelikult käituma. Praeguse kuumalaine tagajärjel nägi nahk kuidagi väsinud välja ning muutus pindkuivaks - ilmselt seetõttu, et ma päeva jooksul mitmeid kordi nägu veega loputasin. Igatahes vajasin mingit kiiret viisi normaalse olukorra taastamiseks ja kuna Bjuti e-pood oli mulle just hiljuti ühe huvitava karbitäie LaCabine iluampulle saatnud,  oligi hea võimalus need proovile panna.


LaCabinel on väga palju erineva toimega ampulle - niisutavad, vananemisvastased, spetsiaalselt silma- või huuleümbrusnahale mõeldud jne. Mina sain endale kolmest erinevast tootest kokku pandud super vananemisvastase komplekti, mis on hea võimalus LaCabine valikuga esimese tutvuse tegemiseks. See maksab 30.18 EUR ning kõiki ampulle on pakis 5 tükki, nii et nende abil saab maitse suhu,  millised kõige rohkem meeldivad ning mis kuuri võiks täispikkuses läbi teha.


Lisaks ampullidele kuuluvad komplekti must plasmassist alus, mille peale saab parajasti pooleli oleva ampulli püsti seisma panna, korgiga otsikud, millest peale klaasampulli katki murdmist on turvaline vedelikku kätte saada ning mansett, mille abil ampullikaelu ära murda, kartmata end vigastada.


Anti-Aging Beauty Routine komplekti kuuluvad päevaseks kasutamiseks mõeldud Revive Elixir, mis parandab nahka ja vähendab pigmendilaike. Värskendav silmaümbruse seerum, mida tuleb kasutada kaks korda päevas ja mis mahendab kortsukesi ja võitleb silmade aluse tumedusega ning Global Anti-Aging õhtune seerum, mis varustab nahka hüaluroonhappe ja kollageeniga.


Ampullides sisaldub 2 ml seerumit ja ühest ampullikesest jätkub kaheks korraks, silmaümbruse omast isegi pikemalt. Nii et olgugi et iga ampulli on vaid 5, piisab neist 10päevase kuuri jaoks. Kõiki kolme ampulli koos kasutades olid tulemused kiiresti näha. Nahk muutus taas värskeks ja niisutatuks ning pindkuivuse mure kadus. Kõige tõhusam kolmest ampullist on minu meelest öiseks kasutamiseks mõeldud Global Anti Aging, see tegi naha väga elastseks ja vahet märkasin juba peale esimest kasutamist. Nii et täispika kuuri jaoks valiksin mina just selle kollageeni ja hüaluroonahapperikka ampulli, kuid selliseks ilmastikust tingitud nahamurede kiirabiks ning LaCabine sarjast seimese ülevaate saamiseks on see kolmest eri tootest koosnev komplekt väga hea.

Kas oled kunagi mõne iluampullide kuuri läbi teinud? Millised on sinu muljed?


No comments:

Post a Comment