Monday, August 30, 2021

Tilk! Forest nahahooldussari

Mida vanemaks ma saan, seda olulisemaks muutub minu jaoks see, et mu kosmeetikatooted oleksid võimalikult looduslikud. Õnneks tuleb turule aina uusi häid looduslikke nahahooldusvahendeid, nii et valiku vähesuse üle ei saa kurta. Kõige värskem staar Eesti kosmeetikamaastikul on Tilk! tuliuus Forest sari, mis on ülistus metsale ja tema andidele. Neid kreeme kasutades on tõesti tunne, et kosutust ei saa mitte ainult nahk, vaid ka hing. Forest sarjas on kolm toodet: kätekreem, näokreem ja nahka raviv salv. Kõik nad sisaldavad väga ootamatut ja vähemasti minu jaoks täiesti uut koostisosa, mida kunagi varem oma kreemides kohanud ei ole - kuusevaiku, mis on rahvameditsiinis tuntud kui tõhus haavade parandaja, paistetuse alandaja ja ekseemi ravija. Kuusevaik pidurdab mikroobide arengut, aitab haavadel kokku kasvada ja vähendab armistumist.

Katsetasin järgi kõik kolm uude Forest sarja kuuluvat toodet ja tänases postituses räägingi oma esmamuljetest.


Kuuse-astelpaju näokreem



Vahulise koostisega kreem on mõeldud kombineeritud või rasusele nahatüübile ja sobib hästi ka vistrike vastu võitlemiseks, sest kreemi koostisosadel on antibakteriaalne ja põletikuvastane toime. Kreem imendub kiiresti, ei jäta nahale rasvast tunnet ning aitab rasusemate näopiirkondade läikimist kontrolli all hoida. Mul on kombineeritud nahatüüp, mis suvel on rasusem, talvel kuivem. Hetkel on käsil veel see rasusem periood, nii et kreem sobib mu nahale ideaalselt. 

See on kindlasti kõige huvitavama lõhnaga näokreem, mida ma kunagi proovinud olen. Lõhnab nagu puuküttega palksaun - selline karge puidu, vaigu ja tõrva aroom. Nii et kellele meeldib saunatamine, siis ilmselt läheb teile peale ka see erakordselt omapärase lõhnaga kreem. Hind: 32.90 EUR.

Kuuse kätekreem



Kuuse kätekreemil on sarnane lõhn kui näokreemil, aga tagasihoidlikum. Lõhna tunneb vaid peale määrimise ajal ja pikalt ta nahale püsima ei jää. Kreem imendub kiiresti ning ei jäta tuntavat kihti. Kui oled teisi Tilk! kätekreeme varem kasutanud, siis sarnaneb kuusekreem oma tekstuurilt Bliss Me kätekreemile - tal on samasugune kerge, kiirelt imenduv, kuid tõhusalt niisutav koostis. Hind: 21. 90 EUR.

Kuusesalv


Rasvane salv aitab nahakahjustustel kiiremini paraneda. Seda võib määrida ekstra kuivadele või punetavatele nahapiirkondadele, marrastustele, või putukahammustustele - igale poole, kus nahk vajab ekstra hoolt ja rahustamist. Salvis sisalduvad kuusevaik ja meevaha, millel mõlemal on tugevad antibakteriaalsed omadused. Kookosõli ja sheavõi niisutavad ja vähendavad nahaärritusi. Salv ei sisalda eeterlikke õlisid ja tema lõhn tuleneb naturaalsetest koostisosadest. Lõhna poolest sarnaneb ta näo- ja kätekreemile, kuid salvi lõhn on kolmest kõige tagasihoidlikum. Hind: 18.90 EUR.

Kas oled Tilk! tooteid kasutanud? Milline neist on sinu lemmik?

No comments:

Post a Comment