Thursday, April 29, 2021

Põhi Peal!

Aprillis sai lõpuni kasutatud palju selliseid tooteid, mis on juba pikalt mu suurte lemmikute hulka kuulunud. Ühtegi halva toote hoiatust mul sel korral anda ei olegi - kõik otsa saanud kosmeetikavahendid on sellised, mida tulevikuski hea meelega uuesti ostaksin. Hüvasti tuli jätta selliste toodetega:


Polli rahustav toonik - Looduslik näovesi pakub nahale kiiret niisutust ja omab rahustavat efekti. See imendub kiiresti ja jätab nahale täiesti puhta tunde. Spreipudelist on mugav toodet otse näole pihustada, nii et ei ole vaja raisata vatipatju. Hind: 14.26 EUR.

Lavandais kätekreem - Kätekreemi kulub mul hetkel suurtes kogustes, sest nahk on sagedasest kätepesust ja desoaine kasutamisest kuiv ning tundlik ja vajab pidevat kreemitamist. Lavandais kreem imendub hetkega ning pakub kohest niisutust ja leevendust. Kreem on naha vastu hästi õrn - isegi, kui nahk oli nii "ära pestud", et narmendas, ei ajanud see kreem käsi kipitama. Hind: 19.90 EUR.

Dr. med. Christine Scrammek Special Care näokreem - Paksu koostisega näokreem on ülihea niisutaja, mis on mõeldud kasutamiseks ka kõige kuivema ja tundlikuma naha korral. See on nii nahasõbralik, et sobib kasutamiseks ka väikelastel (näiteks krõbeda pakase ajal külmakaitseks) ja peale kosmeetilisi protseduure, mil nahk on veel hell. Paksu koostisega kreem toidab nahka tõhusalt, kuid imendub üllatavalt kiiresti ja ei jäta rasvast tunnet, nii et kasutasin seda ka hommikul meigialuskreemina. Väga meeldib! Hind: 32.32 EUR.

Dr. med. Christine Scrammek hüaluroonhappe seerum - Üks kõige paremaid seerumeid, mida ma kasutanud olen! Nahk on seda kasutades hästi elastne, prink ja nagu "ära täidetud". Seerum imendub kiiresti ja ei jäta kleepuvat tunnet. Lihtsalt super toode! Hind: 48.50 EUR.

Tilk! Brighten Me silmakreem - Seda kreemi olen ära kasutanud juba kolm purgitäit ja mul ei saa sellest iial isu täis! Vahulise koostisega looduslik kreem pakub tõhusat niisutust, mahendab miimikakurde ja vähendab silmade all olevat tumedust. Suur lemmik! Hind:32.90 EUR.

Clochee kehakoorija - Selle koorija imehea lõhn on omaette elamus. Tema lõhnabuketis sisaldub erinevate troopiliste viljade aroom, mis koorimise ajal lausa suu vett jooksma paneb. Koorivate osadena sisaldab ta suhkruterakesi ja vaarikaseemneid. Nahk on peale selle kasutamist pehme ja ülimalt niisutatud, nii et puudub igasugune vajadus peale duši all käimist keha kreemitada. Hind: 29.90 EUR.

Tilk! Detox Me turbamask - Detox Me on mu läbi aegade lemmik näomask, mida olen ära kasutanud juba lugematu hulk purgikesi. Mask annab nahale kirkust, puhastab poore, võitleb vistrike ja enneaegse vananemise vastu ning reguleerib rasueritust. Suurepärane kõik-ühes toode! Hind: 18.90 EUR.

Holika Holika jalgu koorivad sokid - Kui sulle meeldivad silmaga nähtavad tulemused, siis sa lihtsalt pead neid sokke proovima! "Happeskokke" tuleb jalas hoida 1,5 tundi ja selle tulemusel hakkab mõne päeva pärast vana nahk taldadelt lahti lööma ja suurte tükkidena maha kooruma. See koorumise faas on päris kole, nii et neid sokke peaks kasutama sellisel ajal, mil veel lahtiseid kingi jalga ei pane. Kuid kui kogu vana nahk on talla alt ära tulnud, paistavad jalad välja nagu uued - pehmed ja siledad! See on kindlasti protseduur, mida hakkan igal kevadel kordama. Hind: 9.95 EUR.

Tilk! Spray Me näovesi - Kodumaise Tilk! sarja näoveesid ei jõua ma ära kiita! Valikus on kolm erinevat ja kõik nad on lihtsalt suurepärased. Sel korral kasutasin aaloe ja sidrunheinaga toonikut, mis niisutab ja värskendab nahka, rahustab, puhastab ja mõjub ka kui looduslik sääsetõrjevahend. Suur lemmik, mida võiks vabalt müüa mitu korda suuremas pudelis, sest 50-milliliitrisest pudelikesest jätkub mul vaid umbes kolmeks nädalaks. Hind: 17.90 EUR.

Artdeco Volume Sensation ripsmetušš - Väga hea ripsmetušš, mis annab tublisti juurde nii pikkust kui tihedust ning püsib määrimata ja laiali minemata terve päeva. Ainus asi, mida selle puhul silmas pidada tuleb, on see, et ripsmetele võib kanda vaid 2 kihti. Kui proovisin lisada ka kolmanda kihi, hakkas tušš ripsmeid kokku kleepima. Hetkel saadaval soodushinnaga 8.90 EUR.

Marence nooruse eliksiir - Rikkalikult toitev õliseerum muudab naha ülipehmeks ja pakub kauakestvat niisutust. Looduslik õlisegu sobib ideaalselt kasutamiseks kuivale nahale. Mul on kombineeritud nahatüüp ja oma kiiresti rasuseks muutuvale laubale ma seda õli ei pannud, sest see jäi muidu väga pikalt läikima. Kuivadele näoaladele mõjub seerum aga väga hästi, varustades nahka niiskusega ja suurendades selle elastsust. Seerum imendub aeglaselt, nii et kasutasin seda õhtuse näohoolduse osana.  Hetkel saadaval soodushinnaga 47.20 EUR.

Sellised tooted said siis lõpuni kasutatud aprillikuus. Kas oled midagi neist proovinud? Millised on sinu muljed?

No comments:

Post a Comment