Thursday, July 9, 2020

Lookfantastic beauty box July 2020

Sain kätte oma kolmanda Lookfantastic ilukarbi, mille nimeks on sel korral Sunkissed. Arvasin, et sealt tulevad välja igasugused enne-pärast päevitamist tooted ja võibolla ka näiteks päikesepuuder, kuid võta näpust - pealkiri ja karbi sisu ei läinud üldse kokku ning päevitamisega pole juulikuu toodetel mingit pistmist. Karbis olid hoopis sellised asjad:



MONUspa kehakreem - Kreem lõhnab meeldivalt sidruni järgi. Tema imendumise kiirus on keskmine ja isegi kui kogu nähtav kreem on naha sisse läinud, jääb mõneks ajaks peale ikka veel tuntav kiht, nii et minust selle kreemi fänni ei saanud. Kasutan selle küll lõpuni, kuid uuesti ei ostaks. Hind: 18. 60 EUR.

So Eco põsepunapintsel - Sünteetilistest karvadest pintsel on väga pehme ja hajutab põsepuna kenasti nahaga ühte. Puidust varrel on sisse lõigatud väikesed lohukesed, nii et seda on kuidagi eriti mugav käes hoida. Meeldib! Hind: 8.38 EUR.

Madara niisutav öökreem



See on ainus toode, mida ma juulikuu karbist uuesti ja täissuuruses osta tahaksin. Niisutav öökreem on loodusliku koostisega ja täpselt parajalt niisutav - muudab naha pehmeks ja elastseks, kuid ei jäta rasvast tunnet. Sellel on hästi mõnus marjalõhn, mis kasutamise kohe eriti meeldivaks teeb. Tuubis on 25 ml kreemi ja selle hinnaks on 18.99 EUR.


Myvitamins Hair, Skin & Nails kapslid - Purgis on 30 kapslit ja päevane annus on 2 tükki, nii et purgikesest jätkub kaheks nädalaks. Teen kuuri ära ja annan siis teada, kas märkasin küünte, naha või juuste seisukorras mingit muutust paremuse poole. Hind: 8.38 EUR.

This Works Morning Expert hüaluroonhappe seerum - Minisuuruses tuub sisaldab 10 ml toodet ja selle hind on üsna krõbe - 13.78 EUR. Ootasin sellelt midagi erilist, sest hüaluroonhape on minu naha puhul alati kindla peale minek, kuid ausaltöeldes paneb see seerum lihtsalt õlgu kehitama. Ta annab küll pisut lisaniisutust, kuid peale kasutamist jääb nahk mõneks ajaks ebameeldivalt nakkuma, nii et täissuuruses ma seda toodet kindlasti ostma ei hakkaks.

Sleek Matte Me huulevärv



Väga mõnus vedel huulepulk, mis pakub kauapüsivat värvi, kuid jääb huultele õhukese vaevutuntava kihina ning ei tekita kuivatavat tunnet. Toon Bittersweet on just selline rahulik roosa, mida ma igapäevaselt heameelega kannan, nii et selle tootega panid karbi komplekteerijad minu puhul küll kümnesse. Hind: 5. 58 EUR.

Jäin selle kuu boxi sisuga üsna rahule. Ühtegi sellist toodet, mida ma kasutama ei hakka, karbis ei olnud. Toodete koguväärtus on 73.71 EUR.

Lookfantastic ilukarbi hinnad eurodes on järgmised:

1 kuuks tellides 16.96 EUR.
3 kuuks tellides 16.40 EUR.
6 kuuks tellides 15.55 EUR
12 kuuks tellides 14.17 EUR

Kas oled mõnda ilukarpi tellinud? Millised on sinu muljed?

No comments:

Post a Comment