Wednesday, September 18, 2019

Magic Star

Jeffree Stari toodete kohta olen väga palju kiidusõnu kuulnud ja seetõttu on nad juba pikalt mu wishlistis trooninud. Jeffreestarcosmetics.com saadab tooteid küll üle ilma, kuid lisanduv postikulu muudab hinnad nii krõbedaks, et siiani ei ole ma nende lehelt endale midagi tellida raatsinud. Nüüd avastasin, et kodumaine veebipood Make My Day on valiku Jeffree tooteid müüki võtnud ja nende seas ka Magic Star peitekreemid, mis olidki minu soovide nimekirjas esikohal. Kuna parajasti kasutusel olev peitekas hakkas otsa lõppema, siis tellisin uue just Jeffree Stari oma.

Jeffreestarcosmetics.com kodulehel on peitekreeme saadaval tervelt 31 tooni. Eestis ilmselt tumedamad toonid eriti müügiks ei lähe, seega on Make My Day poe valikus saada 8. Toonide valimise teeb lihtsaks see, et peitekreemi nimes on kohe ära öeldud, millisele nahatoonile ta sobib, nii et ei pea arvutiekraani ees värvinäidiseid vaadates pikalt nuputama. Minu ideaalne klapp peaks olema ilmselt C5 - light skin with neutral undertone, paraku seda Make My Day poes ei olnud, nii et võtsin siis toonivõrra heledama, ehk C2 - fair skin with neutral undertone, sest kui jutt käib silmade alusest, siis mida kirkam, seda parem, eks?

Peitekreemid on saadaval hinnaga 24 EUR ja postikulu ei lisandu, nii et Eestist tellides tuleb isegi odavam kui Jeffree oma kodukalt. Make My Day postitab tooted ülikiiresti - ostu sooritasin hommikul ja juba lõuna paiku oli mailboxis kiri, et pakk on teele pandud.

Magic Star peitekas on kõige ilusama pakendiga meigitoode, mida ma näinud olen. Pildid ei tee talle au, sest fotolt paistab see ülemine kristalli osa kuidagi odav ja plastikune - päriselus on ta hoopis ilusam.



Toon C2 on mulle üldjoontes sobiv, aga jääb siiski pisut heledaks. Ma poleks uskunud, et ma sellist asja kunagi ütlen, sest tavaliselt olen ikka vastupidise probleemi ees, et ka kõige heledam toon on minu lumivalge jume juures tumedavõitu - tahan ju, et silmade alune osa oleks ülejäänud näost veel toonivõrra heledam, et pilgule värskust ja kirkust lisada. Nii et ilmselt oleks C5 olnud ideaalne klapp, kuid hoolika hajutamisega saan ka C2 enda jaoks kenasti tööle. Nahal näeb ta välja selline. Hajutatud ja hajutamata:


Katvus on Magic Staril esmaklassiline ja ta jääb nahale õhukese ning mugava kihina, mis päeva jooksul tooni ei muuda, ei haju ega hakka nahakurdudesse kogunema. Peitekreemi saab edukalt kasutada ka lauvärvide praimerina, sest ta valmistab ette ühtlase heleda baasi, mille peal erksad värvid eriti kirkalt ellu ärkavad ning hästi püsivad. Olen ostuga väga rahul ja julgen Magic Stari teilegi soojalt soovitada. Loodetavasti laieneb varsti ka Eestis saada olevate toonide valik - ma usun, et see C5, mis minu esimene valik oleks olnud, sobiks eestlaste talvisele jumele nagu valatult ning läheks müügiks kui soe sai.

Kas oled Jeffree Star kosmeetikast varem kuulnud, või midagi ise kasutada jõudnud? Millised on sinu muljed?

2 comments:

  1. Hei, hei.
    Nii tore on sellist postitust lugeda, sest olen ka ise pikemat aega endale seda concealerit soovinud ning olen SUUR Jeffree toodete fänn. :)
    Ma annan teile pisikese vihje, kust saab enam vähem sama hinnaga Jeffree tooteid - nimelt on olemas selline leht nagu BeautyBay ja sealt saab tellida tooteid ilma tollimaksuta, kuna need tulevad UK-st. Seal on väga suur valik erinevaid Jeffree tooteid. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oo, seal on tõesti hea valik! Järgmine asi, mille ma järgi tahaks proovida on Jeffree puuder.

      Delete