Saturday, September 9, 2017

Avon Mark Big & Style ripsmetušš

Avoni uue kataloogi kaanestaariks on Mark sarja Big & Style ripsmetušš, mis lubab tugevalt tihendavat tulemust. Ripsmetuši eripäraks on see, et ta ei kuiva ripsmetel jäigaks ning lubab päeva jooksul uusi tušikihte lisada nii, et ripsmed kokku ei kleepu. Sain Avonilt Big & Style tuši kingituseks ja lasin selle ka kohe käiku :)


Tuši hinnaks on praegu kehtivas Avoni kataloogis 5. 49 EUR.

Mul on lühikesed ripsmed ja seetõttu proovin alati heameelega järgi kõik ripsmetušid, mis lubavad tugevalt pikendavat-tihendavat tulemust. Esimene katsetus Big & Style tušiga valmistas pettumuse. Lisasin üksteise otsa 2 tušikihti lühikese vahega nii nagu ikka harjunud olen. Esimene kiht jättis väga tagasihoidliku tulemuse ja teine kiht ei tahtnud kuidagi peale jääda.

Kui paar tundi oli värvimisest möödas, proovisin uuesti. Täiesti kuivanud tuši peale hakkas uus kiht nüüd kenasti kinni ja tihendavat efekti oli juba märgata. Nii et selle tušiga ripsmete värvimiseks tuleb võtta aega - kui eelmine kiht on ripsmetel veel niiske, seni ei saa uut juurde lisada.

Sellel pildil on ühele silmale lisatud 3 kihti Big & Style tušši ja teine on meikimata:


Tihendavat tulemust on näha, kuid pikkust tušš ei lisa, nii et oodatud wow efekt jäi tulemata.

Ilmselt ei ole ma selle ripsmetuši sihtgrupp. Tuši eelis teiste ees on see, et saad hommikul värvitud ripsmetele iga kell uusi tušikihte juurde lisada, aga  mul on elus vaid paaril korral juhtunud, et hommikul tehtud meigist on vaja hiljem õhtumeik vormida. Tavaliselt alustan õhtumeiki ikka täiesti nullist ja võtan vana enne maha, nii et pole olnud vajadust sellise tuši järgi, mis lubaks end päeva jooksul üles ehitada.

Millised on sinu jaoks hea ripsmetuši olulisimad omadused ja kui tihti juhtub, et hommikul tehtud kerge päevameigi õhtu saabudes tugevamaks peojumestuseks muudad?

No comments:

Post a Comment