Monday, July 24, 2017

Revuele Zinc+ juuksehooldussari

Revuele on taskukohaste hindadega kosmeetikasari, mille valikusse kuuluvad nii näo- keha- kui ka juuksehooldustooted. Mõni aeg tagasi tegin tutvust nende No Problem näohooldussarjaga, mille hulgast sai suureks lemmikuks 3 ühes kooriv näopesugeel-mask. Seekord saadeti mulle proovimiseks Zink+ sarja tooted, mis on mõeldud igapäevaseks kasutamiseks ja omavad kõõmavastast toimet.


Revuele tooted lubavad võidelda tõhusalt igasugust liiki kõõmaga, nii et neist peaks abi saama nii rasuse kui kuiva kõõma korral.

Kõõmaga mul probleeme ei ole ja selleks, et toodete tõhususes veenduda, andsin need katsetamiseks oma sõbrannale, keda kimbutas kuiv peeneteraline kõõm.

Nii šampoon kui palsam sobivad igapäevaseks kasutamiseks. Kui tavaliselt tuleb palsamit kasutades vältida selle sattumist peanahale, siis Zinc+ palsamit tuleb kanda nii juuste pikkusele kui ka peanahale. Seetõttu sobib toode pigem kuiva peanaha korral, sest seda kasutades muutuvad juuksed kiiremini rasuseks ja pesta tuleb tavapärasest tihemini. See ebamugavus on aga mõtet ära kannatada, kuna sari töötab tõesti tõhusalt. Katsejäneseks olnud sõbrannal oli juba peale esimest pesu Zinc+ toodetega näha olulist muutust ja juuksed olid pea täiesti kõõmavabad. Peale teist pesukorda polnud kõõmast enam jälgegi, nii et tooted tõesti töötavad!

Pakendi info soovitab Zinc+ sarja kasutada kolmenädalase kuurina, nii väldib ka kõõma taastekkimist.

Nii nagu teisedki Revuele tooted on ka Zinc+ šampoon ja palsam väga rahakotisõbralike hindadega ja maksavad mõlemad vaid 4.50 EUR ja osta saab neid Rosalind e-poest. Tooted ei sisalda parabeene, silikoone ega värvaineid ja ei koorma juukseid, nii et kui kõõm kimbutab, siis saab Revuele toodetest sellele kiiret leevendust :)

No comments:

Post a Comment