Friday, June 23, 2017

Uued Artistry meigipõhjatooted

Amway saatis mulle hiljuti pakikese oma uute nahatooni ühtlustavate toodetega. Artistry meigisari on saanud täiendust peitekreemi ja valgustpeegeldava CC kreemi näol.


Exact Fit peitekreem 



Exact Fit peitekreemi on saadaval neljas värvitoonis. Minule saadeti toonid Light Medium ja Medium:


(Light Medium toon paletil paremal ja Medium vasakul.)

Medium toon jääb mulle liiga tumedaks, aga Light Medium klapib ideaalselt minu nahatooniga ja sobib nii tumedate silmaaluste varjamiseks kui ka väikeste nahavigade peitmiseks. Toode on hea katvusega ja varjab tumedad silmaalused vaevata ära, kuid samas hajub nahale nii hästi, et ei jäta mingit nähtavat meigikihti - tõesti ülimõnus koostis. Kreem ei kogune silmaümbruse kortsukestesse ja püsib veatuna terve päeva. Vedela koostise tõttu ei sobi ta tugevat katmist vajavate punnide peitmiseks, sest kipub liiga ära hajuma.

Exact Fit peitekreem töötab ka lauvärvi primerina - ta loob heleda baasi, mille peal lauvärvid eriti kirkana peale jäävad ja kaua püsivad.

Peitekreemi hinnaks on 27,60 EUR.

Ideal Radiance valgustpeegeldav CC kreem


Ideal Radience kreemi on saada kolmes toonis ja mina sain proovimiseks kõige heledama tooni Light ja kõige tumedama tooni Medium.


(Light paletil paremal ja Medium vasakul.)

Minu heledale nahale sobib Light praegu ideaalselt, aga suve edenedes ilmselt hakkan sellele pisut Medium tooni sisse segama, et meigipõhi ka päevitunuma nahaga klapiks. Saadaval on veel ka vahepealne Light Medium toon, mis peaks olema täpselt selline "keskmise eestlase" värv.

CC tähendab Color Correction ja selle tähisega meigipõhjatooted võivad olla mõeldud üsna erinevaks otstarbeks. Mõned sellised kreemid sisaldavadki vaid soovimatuid toone neutraliseerivaid pigmente, mis aitavad vabaneda naha liigsest punasest või kollasest toonist, aga nad ei anna olulist katvust. Artistry Ideal Radience kreem on aga lisaks tooni korrigeerijale ka keskmise katvusega meigipõhi ja selle peal  ei olegi vaja enam mingit muud toodet kasutada. Kergema katvuse saamiseks kandsin kreemi nahale sõrmedega ja kui soovisin tugevamalt katvat jumestust, siis kasutasin peale kandmiseks beauty blenderit.

Blur efekt on selline sõnakõlks, mida jumestustoodete müüjad viimasel ajal sageli kasutavad ja enamasti see vaid sõnadeks jääbki. Artistry on oma CC kreemi aga tõesti suutnud kuidagi natuke fototöötluse filtreid lisada :) Kreem muudab poorid vähem märgatavaks ja ühtlustab naha väga ilusti ära. Nahapind jääb kuidagi eriliselt pehme ja ühtlane, aga mingit nähtavat meigikihti paista ei ole. Kreemis sisalduvad ülipeened sädelevad osakesed, mida tubases valguses ei ole märgata, aga mis päikese käes kergelt küütlema löövad. Väga-väga meeldib!!! Kerge ja läbikumava meigipõhja fännina olen Ideal Radience kreemist siiras vaimustuses. Lisaks väga ilusale jumestustulemusele on Artistry CC kreem veel ka niisutava ja kortsude vastase toimega ning sisaldab päikesekaitsefaktorit 50, nii et tõesti kõik ühes. Hinnalt küll üsna kallis ja maksab 43.50 EUR, aga toode on tõesti hea.

Amway toodete kohta saad pikemalt lugeda ja neid tellida kodulehelt: https://www.amway-estonia.com/


No comments:

Post a Comment